Перейти до змісту

Заступись за друга

Kleo

Рекомендовані повідомлення

іду я з вашої пісочниці

Ага, я тоже когда-то в порыве "праведного гнева" порывался... Только от этого никому ни горячо, ни холодно...Не лучше ли попытаться аргументированно и спокойно, без оскорблений, сарказма и "перехлестов" попытаться кому-то доказать свою позицию?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еееееееее... пардон, я тут не довго і ніяк не можу зрозуміти, а яка різниця яка в кого репутація? Вам за неї гроші платять чи що?

я частіше звертаю увагу на кількість подяк - ну типу людина зробила щось корисне і їй за це заслужено подякували. А репутація це шо за фігня така??

Репутація на форумі - це те, що міняє точку зору не свідомих користувачів, які не хочуть йти в розріз з "струєю". Не один раз спостерігав, як висловлювання деяких суб`єктів в форумних обговореннях змінювалися після того як хтось з рєпою 200+ починав глузувати з них, хоча в реальному житті вони все робили та продовжують робити по інакшому, ніж потім відписували в своїх постах.

З.І. Не парся за рєпу – це фікція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахтунг, реподрочеры атакуют

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еееееееее... пардон, я тут не довго і ніяк не можу зрозуміти, а яка різниця яка в кого репутація? Вам за неї гроші платять чи що?

я частіше звертаю увагу на кількість подяк - ну типу людина зробила щось корисне і їй за це заслужено подякували. А репутація це шо за фігня така??

Репутація на форумі - це те, що міняє точку зору не свідомих користувачів, які не хочуть йти в розріз з "струєю". Не один раз спостерігав, як висловлювання деяких суб`єктів в форумних обговореннях змінювалися після того як хтось з рєпою 200+ починав глузувати з них, хоча в реальному житті вони все робили та продовжують робити по інакшому, ніж потім відписували в своїх постах.

З.І. Не парся за рєпу – це фікція.

та я не парюсь. мені просто дуже дивно чому люди заради якихось непотрібних цифр обзивають один одного і вже майже готові морди бити...

П.С. якщо МІНУСИ в репутації не можуть стати причиною вигнання з форуму чи бану, то запрошую всіх намінусувати мені в репутації по саме німагу (мені то пофіг, а може комусь і в кайф буде).

П.П.С. peace :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...