Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

О, "Волинь" грає з угорцями і поки програє:

Розпочався другий тайм. Склад «Волині» на другу половину гри такий: Романенко, Пічкур, Шандрук, Стевич, Насонов, Герасимюк, Чіркін, Кінаш, Бабир, Шумахер, Павлов. - оцей, останній здається мав бути чи то в дублі, чи то в літаку на "Металіст"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До історії з Федецьким приєднався Дніпро,тепер все стало ще більш запутаним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді хочемо купити, а не позичити.

http://football.ua/u...ews/156449.html

Про Гобера і Павлова, хоча по часу це не підтверджується.

http://football.sport.ua/news/148755

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігня то всьо, "Волинь" виграла, угорці покинули поле, обурені несправедливістю судді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, виграли... офіційно. Угорці на знак протесту залишили поле...

Ми молодці. А рефері - нам невідомо...

Не дуже радійте цій перемозі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які прогнози на наступне колочемпіонату? Як думаєте, на якому місці буде Волинь? і чому так тягнуть з жеребкуванням на кубок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось про цей матч:

http://www.sport-exp...lnyj-match.html

Ні, трішки не так:

Та на 77-й хвилині арбітр призначив ще один одинадцятиметровий і цього разу – на користь лучан, оскільки захисники суперників притримали за футболку Павлова у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Герасимюк – 2:1!

А вже на останніх хвилинах поєдинку трапився не надто приємний момент. Суддя призначив доволі сумнівне пенальті у ворота «Уйпешта» і угорська команда на протест проти некваліфікованого арбітражу залишила поле. У підсумку рахунок гри – 2:1 на користь «Волині».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как известно, защитник "Металлиста" Александр Романчук отправился в "Волынь".

- Чем вызван его отъезд?

- У него нет игровой практики. В еврокубковых матчах на его месте играет Фининью, а в чемпионате, вероятно, предстоит действовать Пшеничных. Вот мы и дали возможность парню не сидеть на скамейке: когда поступило предложение, мы отпустили его в аренду.

Там Романчук поиграет до конца чемпионата, после чего будем исходить из ситуации, - объяснил главный тренер харьковчан Мирон Маркевич.

http://terrikon.com/posts/110671

і всьотакі оренда....ну, може і на краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну було б взагалі нерозумно з боку Металіста продавати гравця, хай непостійного, національної збірної. І "Волинь" поки не та команда, яка може вивалити гроші, які зацікавлять Ярославського, якщо він когось не хоче продавати. А оренда - позитив для обох клубів, Романчук набирає форму в Прем’єр-лізі і з літа можна буде його забрати назад, якщо раптом Фініньо чи Пшеничних почнуть здавати. З Шарпаром та ж ситуація, наскільки я розумію, його не продали? А за півроку може Гринченко відновиться, може хтось з молоді підросте на лівий фланг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на "Авангарді" з газону знімали сніговий шар-почали готуватися до весняного футболу!

Дуже чекаємо перемог нашої "Волині"! :0020::0044:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. «Волинь» – «Шкендія» (Тетово, Македонія) 1:0

У п’ятницю, 17 лютого, «Волинь» у черговому спарингу зустрілася з чемпіоном Македонії – «Шкендією» (Тетово). На жаль, погодні умови були не надто сприятливі для проведення гри. Сильний штормовий вітер надто заважав гравцям обох команд і спочатку проведення матчу стояло під питанням. Все ж, суперники вирішили не відміняти поєдинок і гра розпочалася.

У дебюті футболісти змушені були пристосовуватися до несприятливих погодних умов й про якісь чіткі комбінації мова не велася. Разом з тим, волиняни на 3-й хвилині зуміли провести гарну комбінацію Шумахер – Павлов, яка завершилася голом у виконанні форварда молодіжної збірної України, але арбітр зустрічі зафіксував офсайд і взяття воріт відмінив.

Надалі ж «Волинь», незважаючи на погодні перешкоди, зуміла захопити ініціативу у грі і на 18-й хвилині матеріалізувала її у гол. Пічкур вийшов сам на сам з голкіпером і пробив по воротам, але влучив у воротаря. М’яч відскочив назад до Пічкура і Євген потужним пострілом поцілив у поперечину, а на добиванні першим виявився Бабир, який і відкрив рахунок – 1:0! Незабаром лучани мали подвоювати свою перевагу, коли Стевич помітив, що голкіпер «Шкендії» вийшов надто далеко з воріт і намагався перекинути через нього м’яч у ворота, однак вітер здув пущену навісом шкіряну кулю вбік від воріт… А ще одну нагоду втратив на 33-й хвилині Євген Павлов, якого партнери вивели сам на сам з воротарем. Нападник пробив повз кіпера у дальній кут, але у ворота не влучив. Загалом перший тайм пройшов за відчутної переваги «Волині», а македонцям створити щось небезпечне поблизу воріт Шеліхова не вдалося.

Після відпочинку команди деякий час знову прицінялися одна до одної після проведених замін, а затим волиняни додали у швидкості і знову притиснули суперників до воріт. Як наслідок, на 55-й хвилині Майкон опинився на ударній позиції на лінії воротарського, але на його постріл дивом зумів зреагувати кіпер «Шкендії». А після наступного розіграшу кутового, партнери віддали м’яч під удар Насонову, той потужно пробив, проте захисник македонців буквально на лінії воріт зумів підставити голову під цей постріл і, таким чином, ліквідував загрозу.

Загалом, й друга половина матчу пройшла під контролем і за переваги «Волині», проте матеріалізувати її у голи форвардам лучан, незважаючи на усі старання, так і не вдалося. У підсумку – перемога – 1:0.

«Волинь» – «Шкендія» (Тетово, Македонія) 1:0 (1:0)

«Волинь»: Шеліхов, Насонов, Ізворану, Шандрук (Кравченко, 46), Леандро, Стевич, Пічкур (Кінаш, 46), Чіркін, Бабир, Шумахер, Павлов (М.Олівейра, 46)

Гол: Бабир (18)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тепер Павлов мусить і ЧУ забивати.Думаю Дем"яненко дасть йому більше ігрового часу ніж Кварц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волинь" провела найбільше контрольних матчів зі всіх команд вишки, а якщо порахувати набрані очки, то поступається (поки) тільки Металісту :)

*з нетерпінням потираючи руки чекає початок ЧУ*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першого гола можна рахувати.що Молдавани і не забили,м"яч від щита відбився.Пічкур гарного забив.Але отримали дві банки зі штрафного.Тривожно трохи.Дем"яненко мав би попрацювати над цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пічкур забив чи Пилипчук? По двох штрафних, то як на мене присутня вина воротаря, ясно що вітер, траекторію толком не вгадаєш, але принаймні стрибнути міг би, а в другому стінку якось невдало поставив, раз такого пропустив. Старіє Романенко чи шо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...