Перейти до змісту

Продам короткофокусний проектор Hitachi LP-AW3001

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам професійний проектор. Новий, у використанні не був (час роботи - 7год - вмикався для перевірки та налаштувань). Причина продажу - не підійшов по параметрам, переобладнували конференцзал. Оплата можлива за готівку, на карту чи по перерахунку з ПДВ.

Передача зображення на проектор можлива через мережу LAN RJ45 або WiFi (встановлюється програмка на комп*ютер/ноутбук). В проекторі є вбудований динамік.
Можливий розумний торг.
Технічні характеристики

Показати контент

004.jpg

0003.jpg

0001.jpg

0002.jpg

Опубліковано

Вибачте він мені звичайно не потрібен, але в нас тут є таке правило на форумі що необхідно вказувати ціну. 

варіант " В лічку написав" тут не проходить. 

Опубліковано
  В 11.01.2021 в 07:57, Dedakeda сказав:

Вибачте він мені звичайно не потрібен, але в нас тут є таке правило на форумі що необхідно вказувати ціну. 

варіант " В лічку написав" тут не проходить. 

Показати  

Таки ви праві, забув вказати ціну! (а про правила я вкурсі;))

Опубліковано
  В 05.01.2021 в 08:23, Alexandr92 сказав:

Продам професійний проектор. Новий, у використанні не був (час роботи - 7год - вмикався для перевірки та налаштувань). Причина продажу - не підійшов по параметрам, переобладнували конференцзал. Оплата можлива за готівку, на карту чи по перерахунку з ПДВ.

Передача зображення на проектор можлива через мережу LAN RJ45 або WiFi (встановлюється програмка на комп*ютер/ноутбук). В проекторі є вбудований динамік.
Можливий розумний торг.
Технічні характеристики

Показати контент

Ціна 26 800грн.

Показати  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...