Перейти до змісту

Б/у авто в кредит

colt5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніколи б не подумав, що може виникнути проблема з кредитом на б/у авто. А таки да.

1. З вторинним ринком, з усіх банків в яких я цікавився (понад 20), працюють одиниці.

2. З тих одиниць лише один дасть кредит на б/у авто марки Деу (машинці ще й року немає)

Напрягає реклама банків "індивідуальний підхід до кожного клієнта", а від керуючого чуєш "в нас тут бамашка з верху пришла"

Хто з форумчан зтикався з проблемою і може дати пораду - будьте добрі.

А ще прохання - поясніть суть і деталі (може є якісь каменюки підводні) що таке біржева угода і як через неї продають/купують авти.

Дякую.

Опубліковано

За прогнозами аналітиків авторинку України кредитування автомобілів з вторинного ринку почне більш-менш розвиватись в Україні в кінці 2008 - 2009 року. Саме на цей час прогнозують і початок попитного буму на б/в авто. Поштовхом також буде і ухвалення СОТівських документів, але це вже трохи пізніше.

Висновок один - не спішіть купувати в кредит б/в авто зара, так як людських послуг вам ніхто ще не надасть. Було б раціональніше зачекати 0.5-1 рік і без проблем оформити вже тоді. Ну а кому невтерпёж - купуйте нОве!

Опубліковано

2 Tolik_lt: дякую +1 за консультацію

2 mrZED: 100% підтримую, але не в моєму випадку. Ланос в салоні за 9 місяців подорожчав на 5 тис. грн. + цю машинку я добре знаю - 2007 р.в. + ціна прийнятна.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Да из того что есть нового ниче не прет или слишком дорого!

Уж проще взять деньги мне кажется в кредит... тока что вот будит заставой? консультация нужна )

Опубліковано

Так як недавно стикався з подібною проблемою, трохи скажу по-своєму.

Кредит дають всі і ніхто, зупинилися на Надрах і Авалі, надра мутили майже 2 тижні (хоча обіцяли вроді 3 дні) але в кінці відмовили. В авалі чуть нижчий процент, можливість дострокового погашення без комісіі, ось тому зцпинилися тут і все швидко організували

Підводні камені: оцінка б/в авто оцінщиком (як правило занадто низько оцінюють), обов'язкове КАСКО (дорогувато вийшло), далі все дрібниці.

Як пораду скажу: краще не зв'язуйся з кредитами, а якшо вже приперло добре проконсультцйся з обізнаною в цій справі людиною

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...