Перейти до змісту

Far cry 2 - Ваші думки, шановні геймери Луцька!

Vergil84

Рекомендовані повідомлення

Останні ролики цього проекту http://www.ag.ru/games/far_cry_2 викликають запитання: які ж ресурси потрібні для такого зображення?

Ваші думки???

У які ворота це може залізти???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знову будуть цілі на бабло (Крізіс) то буде фейк, акщо ж як з випадком 1 частини - на ідею і афторітет - то канхфетка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю 8800GT хватить... я не думаю шо Ubisoft переплюне Crytek по прожорливості системних ресурсів в іграх за такий короткій проміжок часу...

А якщо не хватить 9серія nVidia поможе :)

ЗИ. мене більше лякають ролікі Battlefield: Bad Company

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще б ці гамнюки ігри почали оптимізовувати, а не бабло на геймерах косити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мусять же ті г@мнюки на чомусь заробляти ;) Багато людей, скажімо у нас на форумі, купують ліцензійні ігри, софт? Сильно сумніваюсь, і сам не купую :blink: А залізо з Торрентів не скачаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди добрі а не підскажете на якому то двіжку то робиться cryengine2 чі щось інше ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю8800гс на повну не потяне!!8800 Ультра ще справиться але з напрягом!!А 9-та серія поки що створена для середнього цінового діапазона тобто як конкурент 3870 але не як флагман НВІДІА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bla bla bla

ЗИ. мене більше лякають ролікі Battlefield: Bad Company

угу ...

я тож чуть не онемел када 1й рас глянул =)

+ если осознать что это онлайн шутер ..

да + шота типа "ТИТАН" (карта такая) где куча пушек по нему стреляет .. анимация щитов .. постоянные взрывы и тд .. и это тока в воздухе ...

+ заруба примерно 50на50 под всем этим =)

то я думаю мой комп взорвется просто напросто =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неа , в Far Cry 2 свій двіжок - DUNIA ENGINE . Якій їм помагали робити... угадай хто? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неа , в Far Cry 2 свій двіжок - DUNIA ENGINE . Якій їм помагали робити... угадай хто? :)

Crytek того і графіка похожа до ідентичьності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю8800гс на повну не потяне!!8800 Ультра ще справиться але з напрягом!!А 9-та серія поки що створена для середнього цінового діапазона тобто як конкурент 3870 але не як флагман НВІДІА

Ну про ультру говорив і один із засновників Far cry 2 так званий лідер даного проекту скорочено "LP" так його вродіби звати казав що має витягнути дві Ультри з квадом ! Чітав тут www.ag.ru Побачім! Але моє нутро підсказує коли Far cry 2 вийде вже буде щось нове!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...