Перейти до змісту

Металеві гаражні ворота з рамою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розміри:

висота 195см

ширина 228см (права секц 113см; ліва секц 115см)

матеріал:

кутник 50

лист 3мм

Ціна 3000грн (розумний торг вітається).

post-23924-0-13347300-1441352654_thumb.j

тел 066 947один9два8

Опубліковано

Я не покупець, але мені просто цікаво чим обумовлена така завищена ціна цього металолому!!!???.... Зварені вони абияк електродом, так само ,,пофарбовані,,... Навіть якщо прикинути по матеріалам, а це потрібно: - 3 листи бляхи товщиною 3 мм (розмірами 1м х 2м) * 600 грн/ шт = 1800 грн + кутник 50 мм, потрібно близько 20 м * 40 грн/м = 800 грн + засув 100 грн + робота і того 2700 грн за матеріали!!! і це за новенький металопрокат! + звичайно робота яка буде вартувати від літри оковитої (за послуги ,,дяді Васі,,) до 1000 грн за послуги професійного зварника.

Опубліковано

Ну це все буде коштувати якщо ви самі все організуєте - Поїдете на металобазу, привезете метал + найняти дядю Васю + проконтролювати щоб він не набухався. Інший шлях - замовляти нові гаражні двері в часного підприємця, обнак ціна може запроста вискочити за 5000 грн. Тут на борді v.vitalijovich виготовляв власноруч вхідні двері - по ціні вийшли не шибко дешевими.

v.vitalijovich то я! Ну ви не рівняйте вхідні двері до гаражних воріт!. Там ціна одного тільки замка в нашому епіцентрі 750 грн (купував в інтернет-магазині за 400) + ручки, циліндрик, накладки, завіси на упорних підшипниках і того ціна тільки за фурнітуру набереться до 2000 грн.

5000 грн за нормально зварені гаражні ворота - це цілком прийнятно! А те що продаюється вище - це металолом, і ціна його повинна бути як за металолом!

Раз на те пішло дорахую повну вартість готових воріт!

Ціну коробки я не рахував, бо не знаю з чого вона зварена - якщо з кутника 50 мм то до ціни ще + 800 грн, а якщо зі швелера №8 + 900 грн.+ завіси 4 шт * 70 грн = 280 грн І того ціна за нові ворота 2700грн + 800грн + 300 грн = 3800 грн (матеріали) - і це за новенькі ворота! + робота

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...