Перейти до змісту

Гальма

tihiy

Рекомендовані повідомлення

Стикнувся з проблемою: колодки брязчать в супортах і виштовхують пластинки (направляючі колодок) з пазух, в результаті колодки починають тарабанити по пазухах супорта (пластинки підпружинені і втримують колодки). Пластинки ті 20$ набір коштують і я щось не впевнений що вони також не вискочать. Можливо хто стикався з такими моментами? Як вирішив?

post-13917-0-98634600-1432132814_thumb.j

post-13917-0-91156300-1432132825_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось здається мені що не ті колодки продали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, колодки рідні. і стоять давно. Почалась проблема пару місяців тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене така ж проблема, - супорти брязчати розпочали три місяці тому. Колодки рідні. Нові колодки купив ще рік тому, але ще неставив бо треба диски проточити, а то бортик вже значний. Тільки де проточити диски то поки незнайшов.

Запитував на Дукат-ойлі, але там вони відмовились, бо вони пробували комусь це робити, але неполучається, щось там з станком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Сафроні по Карпенка Карого проточують зняті і здається, у Піт-Стопі на Струмівці не знімаючи з авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за оффтоп але перша фотка мені Простоквашино нагадала=)Porstokvashino.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да, аналогічна проблема - Golf 4

В друга на Golf 2 також брящали поки не виставив "правильно"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стикнувся з проблемою: колодки брязчать в супортах і виштовхують пластинки (направляючі колодок) з пазух, в результаті колодки починають тарабанити по пазухах супорта (пластинки підпружинені і втримують колодки). Пластинки ті 20$ набір коштують і я щось не впевнений що вони також не вискочать. Можливо хто стикався з такими моментами? Як вирішив?

В ціх моделях насправді різні розміри колодок і причіна наймовірніше в розмірі. Спочатку нові а потім трошкі притерлися і брящять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що варіант це заміна колодок? З тими пластнками нереально щось зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що варіант це заміна колодок? З тими пластнками нереально щось зробити?

Яка в тебе машина? рік, обем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Avensis 1.8 07рік седан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...