Перейти до змісту

Здається ...

swmarmalade

Рекомендовані повідомлення

Склалося так що мушу наймати собі житло. Як це довго буде тривати не знаю, але інколи маю тепер головний біль - з різних причин потрібно змінювати житло. Ну і звичайно, як і всі в моїй ситуації, перше на що натикаюся при пошуку нового житла - агенства нерухомості. Сказати, що вони дістали - нічого не сказати. Тому подумав, що можливо є якісь способи боротися з їх засиллям. Ну і перше, що спало на думку це створити тут тему в якій би усі бажаючі. хто буде з'їзджати зі зйомної квартири, могли б інформувати один одного, що в такому то районі з такого то числа за таку то суму буде здаватися кімната, квартира чи ще щось. Можливо таким чином вдасться хоч трохи уникати посередників при пошуку житла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим ця тема не підходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим ця тема не підходить? http://board.lutsk.u...o/page__st__300

В цій темі зібрані всі оголошення в кучу - тих що здають житло, тих що його хочуть зняти. Тут же я пропоную тим хто має залишати зйомну квартиру інформувати один одного, що з певного моменту звільниться така-то квартира, кімната тощо. Ви залишаєте свої контактні дані, бажаючі звязуються з вами. приходять, дивляться. Якщо підходить - домовляються з власником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є час то можна шукати самому, якщо його немає - агенство. Я на цьому тижні звернувся до ріелторів і в той же день знайшов квартиру. Заплатив 480 грн але це було вимушено бо було мало часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.ви не перший день на форумі

2. прочитайте П Р А В И Л А як правильно назвати оголошення

3. поскільки є подібна тема значить клонувати нема потреби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PPArhangel, прохання не офтопити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається, кажеться, прочитайте правила і попросіть модератора щоб поправив назву теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...