Перейти до змісту

Шукаю НОРМАЛЬНОГО газовщика

DMK

Рекомендовані повідомлення

Струмівка, вул. Старицького, 10

066 079 85 22

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Струмівка, вул. Старицького, 10

066 079 85 22

Адекватний майстер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я його не бачив ніколи, але мій знайомий ставив в нього ГБО. Казав ніби не поганий...... Та в нас, здаєтьтся, інших майстрів по газу і немає :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед тим як встановлювати газ - читали на форумах до кого звернутися ,бо хотілося звернутися до фахівця

І в результаті звернулися до Володі в Рівне - майстер своєї справи

Як його фірма називається не скажу - але якщо треба номер телефону пишіть в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу рекламувати, але ГБО встановлював на 3 авто саме на Ківерцівській. Дійсно, народ специфічний, але Вітя може розібратися з любою проблемою, тільки терпіння потрібно мати. Краще з ним по телефону попередньо домовитися. За Рівне теж чув дуже позитивні відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу рекламувати, але ГБО встановлював на 3 авто саме на Ківерцівській. Дійсно, народ специфічний, але Вітя може розібратися з любою проблемою, тільки терпіння потрібно мати. Краще з ним по телефону попередньо домовитися. За Рівне теж чув дуже позитивні відгуки.

До того Віті ще додзвонися попробуй. А як майстер мені він не допоміг взагалі, сказав потрібно купувати редуктор новий. А проблема була у дозаторі на шлангові.

Я особисто його не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До того Віті ще додзвонися попробуй. А як майстер мені він не допоміг взагалі, сказав потрібно купувати редуктор новий. А проблема була у дозаторі на шлангові.

Я особисто його не рекомендую.

Підтримую. Товариш мій до нього приїхав з проблемою по ГБО (щось там з настройками комп"ютера), той підійшов, каже "відкрий капот" - відкрили, "ну заведи двигун" - завели. Постояв, подивився з відстані 1м від машини, каже "ну я зараз дуже занятий, приїдьте пізніше подивимось" і пішов. Питається для чого капот відкривали?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...