Перейти до змісту

Прийму в дар зламки принтерів або сканерів або моторчики від них

Benqshuric

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже хочу зібрати 3d принтер своїми руками, стола координатного зробив, контролер замовив, а крокових моторчиків тільки 1го знайшов в старому принтері, ще хоча б 3шт. Тому прийму в дар (за сік) зламки принтерів, сканерів або крокових моторчиків від них.

Опубліковано

Має бути моторчик. Не знаю точно який. Щось типу такого як на фото. Якщо цікавить то після 18.00 подивлюсь чи точно є.

.

Опубліковано

Має бути моторчик. Не знаю точно який. Щось типу такого як на фото. Якщо цікавить то після 18.00 подивлюсь чи точно є.

.

на фото не кроковий

Опубліковано

Можу запропонувати за літр пива жменю крокових двигунів від DVD-приводів,є ще кілька BLDC-безколекторних двигунів від тих самих приводів,колись цікавився ось таким девайсом,але передумав робити щось http://habrahabr.ru/post/134178/

post-25014-0-22882200-1422368686_thumb.j

post-25014-0-69980200-1422368686_thumb.j

post-25014-0-17169800-1422368687_thumb.j

Опубліковано

Від сд-ромів не підходять, я вже просто зробив каркас і мені потрібні трішки потужніші.

крокові йдуть з 4ма проводами. найкраще підійдуть від принтерів чи сканерів.

Опубліковано

Guardsman, залиш координати і обміняємось (пиво на принтер)

Volker78, пошукай, буду вдячний.

яку плату замовив? з софтом вже вирішив?

пиши в лс, бу радий поговорити з людиною яка теж задумала) в мене нехватило перед НР на плату чпу то купив подарунки :)

Опубліковано

Дякую, Guardsman, в принтері було 2 крокових двигуни + знайшов на роботі старий принтер...тепер всі двигуни є...всім дякую...почну збирати своє чудо

Опубліковано

Прошу тему не закривати якщо автор не проти.

Зараз теж роблю дипломний проект, не 3Д принтер звісно, але суть досить схожа (станок ЧПУ).

Потрібно теж декілька крокових двигунів.

В ідеалі були б двинуги із старих флоппі (5.25)

Ось такі як на фото.

Якщо в когось є таке чудо, візьму за 1-2л соку, шоколадку.

FD120010.jpg

На разі є вже 2 штуки, хоітлось би мати 4 днакових, щоб не плутатись в програмному коді.

Контакти через ПМ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...