Перейти до змісту

нужна услуга чистки телефона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

самсунг вэйв 8500. стали через раз нажиматься кнопки на передней панели, разобрал для чистки, но УВЫ. они запаяны в плату, дальше лезть не хочу.

кто и где поможет?

О97-965-О2-ОО Алексей

Опубліковано

Як що вже сам розібрав, то і сам продовжуй чистити.... Майстерні можуть і не взятися, або ж загнуть ціну. Я колись сам чистив, правда кнопочнйй телефон. То використовував заточену під дуже гострим кутом зубочистку і воду... Потім промивав плату спиртом і очищав мякою зубною щіткою, і продував повітрям під тиском..... Помогло.

Опубліковано

Як що вже сам розібрав, то і сам продовжуй чистити.... Майстерні можуть і не взятися, або ж загнуть ціну. Я колись сам чистив, правда кнопочнйй телефон. То використовував заточену під дуже гострим кутом зубочистку і воду... Потім промивав плату спиртом і очищав мякою зубною щіткою, і продував повітрям під тиском..... Помогло.

это все проделал, кнопочные кнопки :) почистил, НО 3 кнопки на лицевой панели запаяны в плату и защищены, с обычной кисточкой, зубочисткой и паяльником до них не добраться.

Каждый должен свою работу делать.

Опубліковано

Зтитсене повітря... Як що є найменші зазори то водою зі шприца під тиском, потім спиртом зі шприца, потім висушити феном...

Опубліковано

ну взагалі завжди перед розібранням невідомого кірпіча користуюсь утубом. і вам рекомендую.

_якщо це він

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...