Перейти до змісту

Прострочений тимчасовий техпаспорт

Sashkajek

Рекомендовані повідомлення

Як ставили машину на облік видали мені бумажний тимчасовий паспорт(пластикових мовляв нема),знав що він діє тільки три місяці(з 2.05.2014 до 2.08.14),якось і забулось...потім на роботу на 2 місяці поїхав з міста....сьодні мав їхати до ремонтників....попав в рукі той талон,просрочений вже майже на місяць.....Хто з такім стикався????що робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йти в мрев, недавно стояв там в черзі і чув що начальник може подовжити його , бо пластика також не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдь в МРЕВ та бери постійний техпаспорт. Перед тим подзвони туди та запитай, що і як. Як будуть питати, чого вчасно не прийшов, морозься - машина була на ремонті, чи ще щось. Пошукай перед тим також на сайті ДАІ України є сторіночка, де можна перевіряти наявність бланків по областях. Це щоб вони в свою чергу не могли морозитися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось не можу ту сторінку найти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім кину лінк, зараз з тел зайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо не можеш знайти через те, що Офіційний сайт Даі прибрав інформацію про наявність номерів та бланків з сайту.

Можливо й помиляюсь, проте і я не знайшов інфи, хоча колись сам дивився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно, моя ссилка теж не працює. забрали інфу. :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене по одній з машин вже був прострочений (днів зо 5). Заплатив 114 грн. (нові ціна техпаспорта) із тимчасовим підійшов до 1 вікна. 20 хв.чекав поки на мене звернуть увагу, ще 20 хв. шукали документи по тому авто. Видрукували заяву перенаправили на 2,3 вікно 1 год. простояв в черзі здав інспектору. Після 17.00 забрав на 4 вікні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...