Перейти до змісту

Продається 1-кімнатна малосімейка

Katherina

Рекомендовані повідомлення

Продається 1-кімнатна квартира на Щусєва (р-н Відродження). 1 поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 22 кв.м. Хороший євроремонт, засклений балкон, металопластикові вікна. Ціна - 20 000 у.о.

АН "Директорія Нерухомості"

Телефони: (095) 929 43 92; (093) 116 23 72; (097) 123 50 57.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце в нас і ціноутворення... однокімнатна малосімейка по ціні майже 1к $ за квадрат. І хорошого євроремонту я там не бачу, такий собі косметичний ремонт, бо євроремонт це коли металопластикові вікна, плитка у ванні і на стелі нема кусків пластику чи що там поклеєно.

При теперішньому курсі долара ціна такої квартири не повинна перевищувати 17тис., а то і менше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце в нас і ціноутворення... однокімнатна малосімейка по ціні майже 1к $ за квадрат. І хорошого євроремонту я там не бачу, такий собі косметичний ремонт, бо євроремонт це коли металопластикові вікна, плитка у ванні і на стелі нема кусків пластику чи що там поклеєно.

При теперішньому курсі долара ціна такої квартири не повинна перевищувати 17тис., а то і менше

Насмішили)

ви бачили зараз квартири в такій ціні? та кімнати в гуртожитку продаються за 13-15 тисяч.

20 тис. за квартиру з ремонтом в хорошому районі - це щастя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насмішили)

ви бачили зараз квартири в такій ціні? та кімнати в гуртожитку продаються за 13-15 тисяч.

20 тис. за квартиру з ремонтом в хорошому районі - це щастя!

за 22 квадрати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка площа кімнати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю євроремонт це коли стоїть не дерев`яне вікно.І в ванній плитка.

Як на мене,то за тисяч 15 можна жити.В сусідній темі людина продає по 5500грн за м2,100квадратів.В новобудові.

+ в Луцьку купа новобудов,наприклад ЛуцькСантехМонтаж,де ціна 5700-6000грн за м2.

http://www.lstm.com.ua/

Хоча впевнений що з торгом за 19000 цю "кладовку" хтось купить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю євроремонт це коли стоїть не дерев`яне вікно.І в ванній плитка.

Як на мене,то за тисяч 15 можна жити.В сусідній темі людина продає по 5500грн за м2,100квадратів.В новобудові.

+ в Луцьку купа новобудов,наприклад ЛуцькСантехМонтаж,де ціна 5700-6000грн за м2.

http://www.lstm.com.ua/

Хоча впевнений що з торгом за 19000 цю "кладовку" хтось купить.

Прохання свої думки розміщувати в іншій темі. Не знаєте - не пишіть.

Та новобудова за 5500 за кв.м. що в сусідній темі - це не житлове технічне приміщення під майстерню. В іпотеці. Бажаєте придбати? Прошу.

Та вам порада - якщо цікавитесь новобудовами - спочатку передзвоніть та дізнайтесь ціни. На сьогодні ціна 5500 в новобудові тільки на Конякіна, яка ніколи не здасться, бо має проблеми з землею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Оголошення актуально!

Ціну знижено - 19 000 у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По такій ціні квартира буде довго продаватися. Довго навіть тому, що дуууууже маленька.

Вже кілька місяців постійного росту курсу долара власники все ще надіються продати квартири по старих цінах, або зменшують на символічну тисячу доларів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вигідно брати таку маленьку, та щей дорогувато :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цікавості переведіть вартість однокімнатної в новобудові площею наприклад 40 м_2 в долари... і порівняйте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему можна закривати.

Продано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цікавості переведіть вартість однокімнатної в новобудові площею наприклад 40 м_2 в долари... і порівняйте...

Якщо по 8000 грн/кв то різниця в середньому 70 000 грн, а по сьогоднішньому курсу за квадрат квартирки 11 000 грн, то ще більше...

Звичайно тут плюс можна відразу жити, а в новобудові голі стіни, але то для мене не аргумент, краще коли немає можливості зробити євроремонт, зробити простенький ремонтик косметичний і жити просторо в новій квартирі з усіма перевагами...

Але саме цікаве, що вже продано...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...