Factory Опубліковано 31 Березня, 2014 в 19:32 #1 Опубліковано 31 Березня, 2014 в 19:32 Прошу допомогити розібратись у чому причина(те що я лізу по перед батька не враховуэмо)Є Atmega8 в діп корпусі, вчора грався із написанням шим і встановив ще один компілятор, як результат зашив всі фьюзи(CodeVisionAVR), як вияснилось всі пусті чекбокси як я думав ігнорують включення, виявились активують всі фьюзи.Багато читав як відновити АВР, знайшов статтю, зробив так як і написано, атмегу побачив програматор(6 проводків LPT)А тепер саме цікаве: програмувати можна зчитати мржна а от при залитті примітивної програми моргання світодіодом атмега на жодній ножці нічого не видає(тобто діод не моргає)ось код#define F_CPU 1000000UL // 1 MHz#include <avr/io.h>#include <util/delay.h>int main(void) // начало основой программы{DDRD = 0xff; /* все выводы порта D сконфигурировать как выходы */ while (1) { // Бесконечный циклPORTD = 0xff; /* установить "1" на всех линиях порта D */_delay_ms(500); // Ждем 0.5 сек.PORTD = 0x00; /* установить "0" на всех линиях порта D */_delay_ms(250); // Ждем 0.25 сек.} // закрывающая скобка бесконечного цикла} // закрывающая скобка основной программына новенькі атмезі цей код працюєМожливо хтось із таким стикався?
V.Wolf Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:38 #2 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:38 Очевидно,що відповідь є на потавлене питання є в самому питанні: напортачені запобіжники. Я б ще поставив новий/другий кварц на конкретно цей контроллер. А ще в 8-ці є таймери
oSs Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:44 #3 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:44 залочив (а за інструкцією не відновило до базових налаштувань)пиши в приват, принось відновлю
Factory Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:33 Автор #4 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:33 Очевидно,що відповідь є на потавлене питання є в самому питанні: напортачені запобіжники. Я б ще поставив новий/другий кварц на конкретно цей контроллер. А ще в 8-ці є таймери Кварц на скільки я поки розбираюсь там як зайцю поворот, фьюзи я перешив під стандарні а таймери як я зрозумів із того що читав задаються тими ж фюзами залочив (а за інструкцією не відновило до базових налаштувань) пиши в приват, принось відновлю Відписав, я так розумію у Вас є високовольтний прграматор? якщо я неправий поправте
Factory Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 20:04 Автор #5 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 20:04 залочив (а за інструкцією не відновило до базових налаштувань)пиши в приват, принось відновлюДякую за намагання, всеодно те саме, програмується, читається але не запускається
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.