Перейти до змісту

Де купити сертифікат на тонування?

DMK

Рекомендовані повідомлення

Хочу спробувати поїхати на затонованому авто в Польщу, але маю затоновані вікна. Тонувались в автосалоні, про це є відмітка в технічній книжці, але печаток ніяких немає. Просто ручкою написано "тонування скла". Незнаю як перевірити, на скільки тоноване скло, і чи можу я їхати без проблем в Поляндію. Вирішив купити сертифікат і не знати біди) Підскажіть - в кого це можна зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як швидко потрібно? Не можу знайти телефон. Заїдь на Стрілецьку.Заїзджати зі сторони "Наш Край". 2 чи 3 хата по лівій стороні. Вова (в народі Гуфа). На майстерні є вивіски з тонуванням.Побачиш.Колись виписував сертифікати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не терміново. Просто цікаво, яка ціна, і що для цього потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую знайти телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив купити сертифікат і не знати біди)

Навіть наявність сертифікату не позбавить Вас від відповідальності (штрафу при перевірці на пропускну здатність плівки).

Ніхто на кордоні тонування авто не перевіряє. Головне мати страховку (зелену карту) і не порушувати правила ДР.

Так що сміливо можете їхати і горя не знати (головне дотримання правил дорожнього руху).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто на кордоні тонування авто не перевіряє. Головне мати страховку (зелену карту) і не порушувати правила ДР.

Так що сміливо можете їхати і горя не знати (головне дотримання правил дорожнього руху).

Знайомі рік назад об'їхали всю Європу на страшно затонованому Ланосі(навіть лобове) і ніхто їх ніде не зупиняв. :)

В мене по людськи затоноване авто. Якщо з вулиці в білий день дивитись у бокове скло - то добре видно мою фізіономію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто десь тут була така ж тема, на цю ж тему, то казав хтось що вже 3 роки їздить і хоть би хни, а хтось каже шо з другого разу зловили і вліпили не малий штраф. Просто якщо дійсно, тонування з салону, хоча і відмітки особої немає, то напевне там про виїзд за кордон також розраховували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...