Bestie Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 18:09 #1 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 18:09 Доброго вечора. Постало питання щодо обновлення принтера. Маю Epson TX210, пристрій вже старенький, своє віддрукував. Маю намір придбати новий принтер, обовязково МФУ, і щоб підключення СНПЧ, нуі щоб кожен картридж окремо. Сума до 1500грн. Наразі розглядаю Canon MG5540, і Epson L210. Не знаю, на рахунок другого маю недовіру. Порадьте можливо ще щось, Дякую
mihavolvol Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 19:26 #2 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 19:26 Доброго вечора. Постало питання щодо обновлення принтера. Маю Epson TX210, пристрій вже старенький, своє віддрукував. Маю намір придбати новий принтер, обовязково МФУ, і щоб підключення СНПЧ, нуі щоб кожен картридж окремо. Сума до 1500грн. Наразі розглядаю Canon MG5540, і Epson L210. Не знаю, на рахунок другого маю недовіру. Порадьте можливо ще щось, Дякуюв же більше 10 років ставлю снпч. за весь час більшого гемора з принтерами як нр небуло до теперішнього моменту(випуск кенона MG2440). нові кенони(до 70у.о) таке саме гавно як і нр. не скажу на рахунок 5540 не ставив а вот на 5340 ставив(2год і все норма). в самого для друку фото стоїть епсон R220(апарату 6,5 років і близько 6000 друку фото 10*15 і 500 а4) жодних проблем(правда стоять ПЗК і чорнило INKTEC). моя порада купити епсон і комплект перезаправляємих картриджів хоча якшо судити про запчастини на майбутнє то до кенона напевно їх буде дістати легше. подивись на цей http://rozetka.com.ua/canon_pixma_mx524_6990b007/p271717/#tab=characteristics
Bestie Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 19:59 Автор #3 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 19:59 Доброго вечора. Постало питання щодо обновлення принтера. Маю Epson TX210, пристрій вже старенький, своє віддрукував. Маю намір придбати новий принтер, обовязково МФУ, і щоб підключення СНПЧ, нуі щоб кожен картридж окремо. Сума до 1500грн. Наразі розглядаю Canon MG5540, і Epson L210. Не знаю, на рахунок другого маю недовіру. Порадьте можливо ще щось, Дякуюв же більше 10 років ставлю снпч. за весь час більшого гемора з принтерами як нр небуло до теперішнього моменту(випуск кенона MG2440). нові кенони(до 70у.о) таке саме гавно як і нр. не скажу на рахунок 5540 не ставив а вот на 5340 ставив(2год і все норма). в самого для друку фото стоїть епсон R220(апарату 6,5 років і близько 6000 друку фото 10*15 і 500 а4) жодних проблем(правда стоять ПЗК і чорнило INKTEC). моя порада купити епсон і комплект перезаправляємих картриджів хоча якшо судити про запчастини на майбутнє то до кенона напевно їх буде дістати легше. подивись на цей http://rozetka.com.u...characteristicsтак він з факсом. кенона MG2440-2картриджі. маю досвід, негативний.
kot Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 23:42 #4 Опубліковано 22 Листопада, 2013 в 23:42 Маю Epson L300. Не бере папір більше 200 г\м2 (спочатку брав перших листів з 10, а тепер силою запихнути не можу.). В сервісний відправляв сказали, що проблеми не помітили і вклали в коробку віддруки (як вони запихнули тих два аркуша невідомо, але листки були прим’яті. Скоро попруть в сервісний знову.Маже края листів - це при тому, що принтеру 2 місяці.Час від часу забивається головка - чиститься з 10 разу. Довго "прогрівається". Добитись реального кольору на оригінальних чорнилах і з десятком профілів нереально - друкує що подобається і валить фарби 150% від норми.Софт це окрема історія - нажимаєш прочистити головку, випадає табличка зачекайте, через 10-12 сек. на цій табличці зявляється напис "Розпочати прочистку головки?" і кнопки продовжити/відмінити. Ніяк не розумію, що відбувалось 10 секунд? Принтер в цей час простоює. Така сама історія і з тестовою сторінкою. Тормоз рідкісний.Це не перший мій принтер Epson, але однозначно останній. Пред тим мав Epson R300. зараз маю ще Epson L800 - з ним простіше, недоліки схожі, але менше проявляються.Маю великий досвід експлуатації Canon - принтера набагато кращі, невбиваємі, якісні механізми. Після 3-х з лишнім років просто себе відпрацювали (бували дні по 500-600 віддруків відпрацьовували). І з кенонами були проблеми, але перший рік експлуатації все гладко, далі випадали ньюанси з підтоком фарби при великій кількості друку. Всі проблеми з кеноном це дрібниці в порівнянні з тормозом-епсоном.Доречі Epson R300 здох за роки 2 при дуже малих і ріномірних нагрузках.
Bestie Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:04 Автор #5 Опубліковано 24 Листопада, 2013 в 20:04 А хто ще чим друкує, кому що до вподоби, і якби купляли сопі друкарку, то яку. дякую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.