Перейти до змісту

Продам відеокарту Nvidia GeFroce 9800

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У зв'язку із апгрейдом компа продам свою стареньку відяшку (2008 рік випуску і покупки)

1268932533.jpg

Характеристки:

Частота ядра: 600 Мгц

Частота шейдерного блока (МГц): 1500

Частота пам'яті (МГц): 900

Об'єм пам'яті: 512MB GDDR3

Інтерфейс пам'яті: 256 біт

Ціна питання - 300 грн

Опубліковано

оскільки всі терміни манібеку сплинули, відекарта вважається проданою. тему можна закривати

• 2 тижня потому...
Опубліковано

оскільки всі терміни манібеку сплинули, відекарта вважається проданою. тему можна закривати

Ваша відеокарта пропрацювала днів 5, після того пішли артефакти та зображення пропало зовсім!

не хочеться на Вас скаргу писати, але Ви ж напевно заздалегіть знали, що вона артефачить і всеодно продавали, як робочу!?

Опубліковано

тут три варіанти або вам так повезло з покупкою, або на неї дмухнули бо була дохла (нагріли термовоздушкою відеоядро), або продавець її перепродував і не знав що на неї дмухали

Опубліковано

тут три варіанти або вам так повезло з покупкою, або на неї дмухнули бо була дохла (нагріли термовоздушкою відеоядро), або продавець її перепродував і не знав що на неї дмухали

швидше всього перегрів, тому що болти на відясі не тронуті-тобто не розбиралась вона ні разу, судячи з того що це 9800-й джефорс то їй що найменше років 5 отроду, тобто 5років її ніхто не розбирав, не міняв термопасту, а можливо навіть вчасно не чистили від пилюкі, хоча дісталась вона мені при купівлі - чиста від пилі-навіть дуже чиста, тут я і подумав що власник був хорший, а оказалось западло! перегріли - вітягнули вичистили і продавати.

як я її купив поставив, нагрузив фулмарком, потім крізісом 2(налаштовував звичайно без фанатизму) - температура була в нормі і відяшка пахала нормально, буквально пахала днів 4 і то як пахала - я її оце тільки один раз тестанув, а всі інші дні просто - в інтернеті, або комп для фону - музичка просто і все, на 5-й день після включення - чорний екран, розібрав системник вийняв -вставив відяху - показало кучу різнокольорових прямокутників, квадратиків по екрану і все потім знову темний екран! вийняв я її вставив в систему назад радеонку 2600, яка там і до того років 8 пахала безвідказно і ще досі паше!

ось така історія!

Опубліковано

де така впевненість що її не розбирали? пломба на гринтиках? 8000/9000/200 серії мають дитячу хворобу "отвал чипа" лічиться прогрівом на 2-30 днів роботи і знову труп, в ноутах ремонтується заміною мікросхеми на інфрачервоній станції, в десктопних відяхах ніяк (невигідно). доречі відяху яка не має плом на гвинтиках можна вичистити дмухнути на чіп і підібрати пасту за кольом до заводської що в житті не поймеш що її розбирали))) нічого не має проти продавця, можливо він продав робочу відяху і без маніпуляцій і вона по вашій везучості здохла саме зараз хто його знає...

Опубліковано

Вже кілька разів сам бачив як після тесту Фурмарк відеокарти працювали кілька днів і вмирали. До того ж, коли запускаєш цей тест, його виробники самі попереджають, що він може пошкодити відеокарту. Зараз тестую відеокарти тільки іграми. цього достатньо,щоб побачити справна відеокарта чи ні.

Опубліковано

Замість того щоб думати-гадати спитали б ТС може він би щось сказав.

Я сам хотів цю карточку брати навіть в ЛС писав, але вона вже була на манібеку

Напевно якщо буду брати б/у карточку то з манібеком днів на 5-7

Опубліковано

Замість того щоб думати-гадати спитали б ТС може він би щось сказав.

Я сам хотів цю карточку брати навіть в ЛС писав, але вона вже була на манібеку

Напевно якщо буду брати б/у карточку то з манібеком днів на 5-7

тут же і пишу, ТС мабуть вже пофіг, ну напишу ще в приват

Опубліковано

В мене відеокарта працювала стабільно. Продавав щоб можна було комфортно грати в Рим 2. Крім того ви купували відеокарту б-у причому досить стару. Я не офіційний продавець щоб надавати вам гарантію на продукт. Б-у є б-у. І до купи звідки мені знати що ви в ній крутили, перекручували і як ви її тестували. Тому на мені ніякої відповідальності за те як ви з картою поводились коли її придбали на мені нема. Покупка вживаних речей це завжди ризик.

Опубліковано

швидше всього перегрів, тому що болти на відясі не тронуті-тобто не розбиралась вона ні разу, судячи з того що це 9800-й джефорс то їй що найменше років 5 отроду, тобто 5років її ніхто не розбирав, не міняв термопасту, а можливо навіть вчасно не чистили від пилюкі, хоча дісталась вона мені при купівлі - чиста від пилі-навіть дуже чиста, тут я і подумав що власник був хорший, а оказалось западло! перегріли - вітягнули вичистили і продавати.

як я її купив поставив, нагрузив фулмарком, потім крізісом 2(налаштовував звичайно без фанатизму) - температура була в нормі і відяшка пахала нормально, буквально пахала днів 4 і то як пахала - я її оце тільки один раз тестанув, а всі інші дні просто - в інтернеті, або комп для фону - музичка просто і все, на 5-й день після включення - чорний екран, розібрав системник вийняв -вставив відяху - показало кучу різнокольорових прямокутників, квадратиків по екрану і все потім знову темний екран! вийняв я її вставив в систему назад радеонку 2600, яка там і до того років 8 пахала безвідказно і ще досі паше!

ось така історія!

Хех.

1 - Дядьку, фурмарк на сіко часу запускали?

2- ви говорите что болти не тронуті і не розбирались, після чого говорите що її перегріли, вичистили і продавати. Був би перегрів, артефакти були б з 1 дня, а щоб його ліквідувати ( тим самим прогрівом славетного Варшавського ринку) треба зривати пломби.

3 - взагалі, оптимальний варіант при купівлі Б/У, це:

купив, прийшов додом, розкулупав, глянув що і як ( в данному випадку дивимось на чіп ( його стан), термопасту, чистоту кулера)

побачили прогрів чіпа? КРУТО! фоткаєм і повертаєм відео.

на питання "чому?" показуємо фото.

якщо говорити про ваш випадок, то схиляюсь більше до думки що ви вбили відео самі, під час тесту фурмарком

ну і ще варіант, у вас несправне БЖ, що стало причиної виліту відео, але це більше з області туманого альбіону.

Загалом, пропоную все таки розібратись, тому розберіть відео і дайте нам фото стану чіпу, ну і на 1 питання дайте відповідь.

Опубліковано

1. хв на 10 - при тому температура выдеочіпа не піднімалась більше як на 70градусів, а куллер не розкручувався більше як на 50 відсотків, після того(не зразу годин через 4-5) запускав кризис 2 на середніх нормально тянуло гру, на артефакти не було і намьоку!

2. які пломби? там все гвинтами з пружинками скручено, наскільки знаю в майстернях ці гвинтики і рахуються пломбами, майстри під мікроскопом розглядають чи їх хтось крутив чи ні

3. а Ви гадаєте після розкручування - було б актуально її нести назад ТС-у?, тоді б пішла б мова Ви розбирали тепер і користуйтесь!

я знаю що таке несправне б/ж сам ремонтую електроніку, на чіпі нічого не видно, і ще раз повторюю болти були не тронуті - грані вирізки під хрестову виктутку були нульцеві - ідеальні(там матеріал гвинтика навмисно - магкий метал - щоб коли розкрутив то вже видно що відяху розкручували)

Опубліковано

відео вже не в мене, я купував щоб клієнту комп апнути, то за домовленістю прийшлось повернути клієнту половину вартості відео(50/50 зійшлись) і знайти іншу відео(вже нову)

Опубліковано

що саме бредово, я знаю, навіть впевнений, що гроші за відео мені ніхто не поверне, але ж написати про ситуацію можна(навіть треба), просто трохи раніше розписати те все часу не було, та й клієнт довго не чекав, щоб я там якийсь спор відкривав і сроки вже пройшли!

в принципі тему можна закривати

Опубліковано

відкрию секрет, коли "відвалюється чіп" це означає що пропадає контакт або поганий контакт між кристалом і підложкою мікросхеми, деякі чудо майстри заливать флюсом всю плату навкого мікросхеми і дують феном на всю поверхню (думають, що пропадає контакт між мікросхемою і платою "шарики"). ніяких флюсів не потрібно, треба 20 секунд погріти сам кристал і відео оживе, правда ненадовго як я і писав 2-30 днів життя. тому коли правильно прогріти чіп, то на ньому не буде НІЯКИХ слідів і не можна ніяк вияснити гріли чи ні. і ще фурмарк не настільки суровий як про нього пишуть перелякані користувачі, 10 хв з нормальним охолодженням не можуть нашкодити відясі. якщо зловживати фурмарком і ще й в розгоні то можлива смерть відео у рідких випадках.

Опубліковано

відкрию секрет, коли "відвалюється чіп" це означає що пропадає контакт або поганий контакт між кристалом і підложкою мікросхеми, деякі чудо майстри заливать флюсом всю плату навкого мікросхеми і дують феном на всю поверхню (думають, що пропадає контакт між мікросхемою і платою "шарики"). ніяких флюсів не потрібно, треба 20 секунд погріти сам кристал і відео оживе, правда ненадовго як я і писав 2-30 днів життя. тому коли правильно прогріти чіп, то на ньому не буде НІЯКИХ слідів і не можна ніяк вияснити гріли чи ні. і ще фурмарк не настільки суровий як про нього пишуть перелякані користувачі, 10 хв з нормальним охолодженням не можуть нашкодити відясі. якщо зловживати фурмарком і ще й в розгоні то можлива смерть відео у рідких випадках.

можливо і так, але те що Ви описали, наблюдав в ноутах(в основному відкопроцессор, або ж міст в якого встроєне інтегроване відео або взагалі як то називають "все в одном") і в материнках - мости(часто ті мости в яких "все в одном") тобто наблюдав там де погане охолодження, в кристалі уйма всього -оба мости та ще й відео засунуть(системи охолодження ноутів - забивається дуже часто, термопаста з часом як камінь стає) перегрів - неминучий! а в відяхах декстопних систем - дже рідко таке буває, тому що почистити від пилюки охолодження набагато простіше - ноути не всі не бояться розбирати!

Опубліковано

8800 - це проблемна серія відеокарт, і мало хто з них дожив до цього часу, а фурмарк запросто міг її вбити, бо в біосі відеокарти прошитий алгоритм роботи вентилятора не розрахований на цей тест.

Відвал міг бути і в кристалі і в платі. В мене така вже працює рік після артефактів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...