Перейти до змісту

Продам комплектуючі: процессор, материнка, пам'ять DDR2, БЖ, корпус

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Процессор Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHz, кулер в комплекті, шприц термопасти у подарунок якщо необхідно - 220 грн

Материнська плата GIGABYTE GA-P35-DS3L, під час грози, два роки тому, здох марежевий порт, тому Мережева карта FE TP-LINK TF-3239DL в подарунок, 3 сата кабелі і диск з драйверами в комплекті - 190 грн

Оперативна пам’ять Kingston 2x1 GB DDR2 800 MHz - 2*80 грн

Оперативна пам’ять Kingston 2 GB DDR2 800 MHz - 150 грн

Блок живлення Chieftec Smart GPS-500AB-A кабель живлення і два перехідники молекс - 6pin PCIE в комплекті - 190 грн

Корпус Chieftec UNI BH-02B-B-SL- 210 грн

Причина продажу: апгрейд

Все в робочому стані, тільки вчора пересів на новий системник

Дата покупки: 18,01,2008 усього крім 2гб ддр2 (вона куплена 24,11,11)

Якщо хтось забере процесор + материнку + пам'ять(хоча б дві планки по гігу або одну на 2) знижка 50 грн

Опубліковано

не раджу купувати в ТС, оскільки він не тримає слова! вчора зарезервував в ТС материнку, був перший, на що він погодився та дав номер телефону в приват, буквально через пару годин пише мені що продасть мамку комусь іншому, тому що той купує в нього комплект мамку+БЖ+память. На спроби додзвонитись до ТС - його телефон відправляє мене залишити голосове повідомлення

наперед вибачаюсь за флуд, але наболіло!

Дорогий ТС, при створенні теми потрібно думати, що ти хочеш, продати комплектуючі на деребан чи комплектом, або вказувати чому саме ти надасиш перевагу! а не людей підставляти! я розраховував на ту материнку!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...