Перейти до змісту

Сови

NEOPOLIS

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Хочу купити сову, але не знаю де знайти. Не підкажете, може хтось десь бачив у продажі чи знає хто цим займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре подумайте, як її годуватимете. А їсть вона дуууже багато, гадить ще більше, тобто її вже доведеться доглядати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю. з ньюансами годування і доглядання знайомий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вже Вам так подобається мати діло з свіжим сирим м’ясом? Кислий запах від екскрементів, пір’я по квартирі, подвір’ї. При тому що цей хижак більш активний під вечір\ніч. Не все так чудово, як на картинках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вже Вам так подобається мати діло з свіжим сирим м’ясом? Кислий запах від екскрементів, пір’я по квартирі, подвір’ї. При тому що цей хижак більш активний під вечір\ніч. Не все так чудово, як на картинках.

У Вас була сова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я розумію мала птаха випала з гнізда (вигодовувати її поки не підросте при фаховій підтримці орнітолога), а так мучити звірятко це не добре :(

тут нещодавно хтось продавав маленьку птаху (якусь зьобру :)), купіть її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

У Вас була сова?

Ні, сови не було, і не буде. Але я досить не погано розуміюсь на хижаках, завдяки теорії і практиці. Та й переважна більшість хижих птахів занесена до Червоної книги, як України, так і Европи. Потрібні дозволи на утримання, документи на птаху. Інакше Ви будете браконьєр, а це пара статей, штрафів і тому подібних сюрпризів. Не робіть висновків по фільмам, і роликам з youtube.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...