Перейти до змісту

Сови

NEOPOLIS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Хочу купити сову, але не знаю де знайти. Не підкажете, може хтось десь бачив у продажі чи знає хто цим займається.

Опубліковано

Добре подумайте, як її годуватимете. А їсть вона дуууже багато, гадить ще більше, тобто її вже доведеться доглядати

Опубліковано

Не вже Вам так подобається мати діло з свіжим сирим м’ясом? Кислий запах від екскрементів, пір’я по квартирі, подвір’ї. При тому що цей хижак більш активний під вечір\ніч. Не все так чудово, як на картинках.

Опубліковано
  В 10.06.2013 в 19:17, ОКСАНАсЛУЦКА сказав:

Не вже Вам так подобається мати діло з свіжим сирим м’ясом? Кислий запах від екскрементів, пір’я по квартирі, подвір’ї. При тому що цей хижак більш активний під вечір\ніч. Не все так чудово, як на картинках.

У Вас була сова?

Опубліковано

я розумію мала птаха випала з гнізда (вигодовувати її поки не підросте при фаховій підтримці орнітолога), а так мучити звірятко це не добре :(

тут нещодавно хтось продавав маленьку птаху (якусь зьобру :)), купіть її.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 10.06.2013 в 19:19, Davids сказав:
  В 10.06.2013 в 19:17, ОКСАНАсЛУЦКА сказав:

У Вас була сова?

Ні, сови не було, і не буде. Але я досить не погано розуміюсь на хижаках, завдяки теорії і практиці. Та й переважна більшість хижих птахів занесена до Червоної книги, як України, так і Европи. Потрібні дозволи на утримання, документи на птаху. Інакше Ви будете браконьєр, а це пара статей, штрафів і тому подібних сюрпризів. Не робіть висновків по фільмам, і роликам з youtube.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...