Перейти до змісту

куплю шатуни і ось або повністю каретку ! б/у

Dominikia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

куплю шатуни і ось або повністю каретку ! б/у Але так, як студент то шукаю економ варіант ! Буду дуже вдячний якщо хтось допоможе !

Опубліковано

В мене ось такий велосипед але старішої трохи моделі http://img17.mercador.ro/images_mercadorro/8682741_2_1000x700_mountainbike-mckenzie-hill-500-fotografii.jpg я реально погано розбираюсь в них! мені знайомі зняли шатуни і ось ! бо ось погнута трішки так само шатуни ( зірочки погнуті )

Опубліковано

Так как, будете менять и каретку и шатуны, то подобрать комплект будет несложно. Просто систему и каретку под квадрат ищите. И похоже, на 48 зубов, но это не столь важно.

У меня есть, но не знаю, подойдут ли вам по цене. Вы бюджет тоже не определили :)

Опубліковано

Мій бюджет мінімальний ) головне аби він їздив !

на такому байку впринципі гріх аби їздити, на ньому треба "катати" по лісам полям, болотам

Опубліковано

Это тайна? Так сложно назвать цифру?

Минимум, что я, например, себе позволю потратить на шатуны - 700 грн. Дешевле я себе не поставлю, хоть моя зарплата не многим больше студенческой степендии :)

Опубліковано

перевірено на власному досвіді, пожмотишся на комплектуючі переплатиш ще більше потім

Опубліковано

на такому байку впринципі гріх аби їздити, на ньому треба "катати" по лісам полям, болотам

Шо нармальний вєлік ? а то я не сильно орієнтуюсь!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...