Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Стикнувся з проблемою. В самого інтернет від "Тримоб" (укртелеком 3Г) і раніш завжди поповнював в терміналах Ківі, але тепер (буквально місяць) всі термінали змінили своє меню (старе синьо-помаранчеве було набагато зручніше і приємніше до ока) і пропав пункт "Тримоб". Хто як поповнює цього оператора?

п.с. За такий "апгрейд" терміналів ініціатору треба цвях в голову вбити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поповнюю карточками, купую в укртелекоми. а ще в приватбанкивських терминалах повинно бути в меню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В приватбанківських терміналах можна поповнити тільки дом. телефон укртелеком, там потрібно вказувати номер\вулицю. Вписував туди номер тримоб в різних форматах - вибиває помилку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:facepalm: а ти серед мобільних операторів не пробував шукати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба мене тупим вважати. фейспалм тут не доречний. Так пробував, і серед мобільних операторів, і серед інтернету, і просто пошуком по буквах. НЕМАЄ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халепа... тоді тільки карточками...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карточками, звичайно добре, але майже завжди потрібно поповнити рахунок після 18:00 (закон підлості), коли вже утел на кривому валу не працює... І це ДУЖЕ дратує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а купити карточку про запас, а нехай лежить в гаманці, або біля монітора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приват24 - ніяких проблем з Тримоб, гроші приходять моментально, комісія нульова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба мене тупим вважати. фейспалм тут не доречний. Так пробував, і серед мобільних операторів, і серед інтернету, і просто пошуком по буквах. НЕМАЄ!

мдя.. а я постійно поповнюю собі через приматовський термінал свій тримоб, і навіть і не знав що там такої можливості виявляється нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але якщо подивитись не через дуло в танку, то виявляється все є

post-3410-0-13939000-1363447765_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов інший термінал (не ківі) на Відродження в Нашому Краю, закривайте тему.

Всім велике дякую за відповіді)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...