olaok Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 13:13 #1 Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 13:13 Народ, може хто знає людей, що займаються розведенням кролів? Дядько вже замучив - затятий крольчатник, і все шукає контакти...
petrofm Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 06:11 #2 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 06:11 я в прошлому затятий крольчатніг, але всі мої звєрушкі вже давно пішли на вкусний шашлик
ChB Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 10:22 #3 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 10:22 Народ, може хто знає людей, що займаються розведенням кролів? Дядько вже замучив - затятий крольчатник, і все шукає контакти...А шо твій дядько конкретно хоче? Інфу про розведення, поголов"я змінити, найти ринок збуту, рецепти страв з крольчатинки, шубу з них пошити?
olaok Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 11:24 Автор #4 Опубліковано 3 Вересня, 2007 в 11:24 Народ, може хто знає людей, що займаються розведенням кролів? Дядько вже замучив - затятий крольчатник, і все шукає контакти...А шо твій дядько конкретно хоче? Інфу про розведення, поголов"я змінити, найти ринок збуту, рецепти страв з крольчатинки, шубу з них пошити?Конкретно кілька бажань:1. Купити кроля якоїсь там породи - я в ній не розбираюсь, чесно... 2. Знайти. з ким можна обговорити проблеми кролеводства
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.