Перейти до змісту

Шукаю послугу ремонту КП

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Автомобіль таврія.

Шумлять підшипники. Більш детальної інформації немає.

Шукаю послугу ремонту.

Цікаво було б ознайомитися з пропозиціями, чи рекомендаціями тих людей, кому професійно, якісно і не дорого виконали роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не дешевше найти іншу??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У випадку з таврією, дешевше нову(тобто б/у з норм КП) знайти :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В теорії дешевше, але це тільки в теорії. Загалом коробка від 800 до 1,5 тис грн (адекватна ціна). Але це знову ж лотерея. З іншого боку майстер теж лотерея.

Майстер який обслуговує мій автомобіль рекомендував мені рік тому замінити коробку і фактично це було виправдано, так як своє вона відбігала. Але цього разу послухавши звук сказав шукати майстра чи то на вул. Володимирській чи то на Львівській ... Більш точних координат немає :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я завжди роблю так купляю цілу машину з хорошими деталями чим дешевше (найти зігнилу, без документів, чи биту таврію не проблема), беру те що мені треба, а решту продаю-здаю на металолом, і зазвичай так мотор, або коробка получається на халяву правда на такий оборот потрібно мати відразу трохи налічки і термін окупності максимум до двох місяців....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В теорії дешевше, але це тільки в теорії. Загалом коробка від 800 до 1,5 тис грн (адекватна ціна). Але це знову ж лотерея. З іншого боку майстер теж лотерея.

Майстер який обслуговує мій автомобіль рекомендував мені рік тому замінити коробку і фактично це було виправдано, так як своє вона відбігала. Але цього разу послухавши звук сказав шукати майстра чи то на вул. Володимирській чи то на Львівській ... Більш точних координат немає :(

0507896811 Андрей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...