Перейти до змісту

ТЕРМІНОВО продам Yamaha PSR-320_600 грн

Рекомендовані повідомлення

Використовувалась як МІДІ-клавіатура для ПК, п'ять октав, в комплекті міді-кабель для підключення її до б-якого комп'ютеру з USB входом (за кабель віддавав 75 грн) і блок живлення 12 В. Всі клавіші працюють ідеально, не заїдають, пилюку на контактах протер для 100%, хоча і так все гуд! Є динаміки, можна побринькати при бажанню. Єдиний мінус, це кнопкі управління системою синту не дуже добре працюють, потрібно сильніше нажимати, хоча, якщо Вам не потрібен акомпонимент і стандартні звуки то воно Вам, як і мені не потрібно! Я не використовував це ніколи, голоне це КЛАВІШІ і КАБЕЛЬ до ПК ! - це все, що я використовував! БУДУТЬ ПИТАННЯ -ПИШІТЬ ШВИДШЕ ! Не опустіть! продається терміново! взнавав ціну резинок під клавіші, щоб поміняти всі октави, виходить більше ніж 500 грн, так, що це досить СМАЧНА ціна ! ШАРА! Можна використовуати, як для навчання гри на клавішних, так і для вже самого написання музики ! ПРИЧИНА ПРОДАЖУ - ДУЖЕ ВЕЛИКА, аж 5 октав клавіш, хочу придбати з 2ма октавами, щоб переносити з ноутом!

post-18744-0-30164400-1349519974_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

За яким номером звязатися щоб уточнити деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За яким номером звязатися щоб уточнити деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...