Перейти до змісту

Зняття з обліку, транзитні номера

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть таке питання, скільки часу можна їздити, якщо машина знята з обліку, тобто на транзитних номерах, і я чула що мали прийняти у червні закон, що наприклад. якщо машина зареєстрована в Києві, то її можна зняти з обліку в Луцьку, чи вже прийняли цей закон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19. У разі коли власники транспортних засобів переїхали у зв'язку із зміною місця проживання до іншого регіону - Автономної Республіки Крим, області, мм. Києва чи Севастополя або придбали транспортні засоби, зареєстровані в іншому регіоні, підрозділи Державтоінспекції за новим місцем державної реєстрації транспортних засобів надсилають за попереднім місцем їх державної реєстрації запит, відповідь на який необхідно дати протягом 10 днів.

20. До одержання підтвердження, передбаченого пунктом 19 цього Порядку, з місця попередньої державної реєстрації власникам транспортних засобів видаються номерні знаки і не більш як на три місяці тимчасовий реєстраційний талон.

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1371-2009-%D0%BF/page

получается 3 месяца, а по-другим вопросам тоже хочу услышать ответы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 чи 3 місяці можна їздити.

а 10 днів, це коли машина розмитнюється і в неї червоні транзитні номера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 дней, а по-другим вопросам тоже хочу услышать ответы :)

не 10 днів., а 3 місяці. десять днів можна їздити на червоних номерах після виписки довідки рахунку.

на рахунок зняти авто в іншій області ще такого не чув.

наразі практика така...де авто на обліку - там і знімаємо...

як варіант Ви можете зробити експертизу в Луцьку і інспектора пройти в Луцьку (він виписує акт огляду на авто) і з цими документами, (без машини) їхати її в Київ знімати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорри, отредактировал 1-е сообщение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...