Перейти до змісту

Масло в двигуні, вид зсередини

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Фото та коментарі, зібрані з різних ресурсів, не є ціллю реклами\антиреклами, проте мотивує слідкувати за якістю покупних ПММ та інтервалом заміни

Парочка прикладів, для затравки :)

Масло Castrol 0W40 пробег без замены 30 000 (межсервисная рекомендация) автомобиль BMW дилерское обслуживание.

5bib7krs.jpg

ujb5s7ws.jpg

Масло Castrol пробег 430 000 двигатель Renault Logan замена масла каждые 20 000.

t7uz9lwf.jpg

Масло Comma пробег 190 000 двигатель Volkswagen T5

4v2vhowe.jpg

Масло ТНК минеральное, двигатель ГАЗ 21И 1961г.

211961thk.jpg

Масло Mobil 1 пробег 185 000, расход масла к этому пробегу 500-700гр. на 10 тыс. двигатель Mitsubishi Carisma дилерское обслуживание Москва (Рольф Химки).

185150070010.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це якийсь солідол а не масло. чув що в Україні справжнього мастила взагалі нема!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так по ссилці купа американських авто і їх місцевих мастил, а також унікумів які умудрялися лити що було під рукою і їздити 100 000 км на одній заливці :)

Проблема не лише в підробках, а подекуди в головах водіїв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пост ТС пахне дешевою рекламою , занадто дешевою .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первый раз такое вижу. Может Кулибины намешали ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий ви Mykola81

Перейдіть по ссилці де зібрано сорок топіків з різними маслами від Лукойла до дорогих Castrol, Shell і тд.

Вбиті движки можна побачити на свої очі

І де ж тут я сховав рекламу то?

Тикніть носом, бо я не бачу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первый раз такое вижу. Может Кулибины намешали ?

Так і є , або намішали і масло "зварилося" , або не міняли . Сам бачив машину , в якої не міняли масло 2 роки , десь 50 тисяч , але там такого не було і близько .

По роботі дуже часто днімаю клапанні кришки двигунів , мінімум раз в тиждень протягом 9 років , з них в половині випадків у БМВ --- таке , як на на фото ніколи не бачив . Від неякісного масла буває просто темний нагар товщиною до 5 мм , який я бачив разів 10 . А так в основному все чисто в більшій обо меншій мірі , у більш якісного масла деталі світлого медового кольору , у менш якісного -- шоколадного або чорного з невеликим нагаром .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий ви Mykola81

Перейдіть по ссилці де зібрано сорок топіків з різними маслами від Лукойла до дорогих Castrol, Shell і тд.

Вбиті движки можна побачити на свої очі

І де ж тут я сховав рекламу то?

Тикніть носом, бо я не бачу :)

По-перше , невідомо , що за масло там лили насправді . І що доливали .

І клієнт ніколи не признається , що долив в машину мінерального масла до синтетичного ( а верхні фото --- це той випадок ) , клієнт до останнього буде стверджувати , що він нічого не лив і нічого не знає .

По-друге , ніхто не скаже , чи не перегрівав авто.

По-третє , ваша добірка фото , які ви виклали тут . Не купуй дороге масло , купуй дешеве , що є , на мою думку , рекламою . Чому ви виклали саме ці фото , а не інші ? Там є фото з чистими двигунами з тим же Кастролом .

Так що я вважаю , що ви свідомо вводите в оману читачів форума , з якою метою-- не знаю , але інформація на фото зверху не може бути повністю правдивою .

Я нічого не маю проти фотографій на тому форумі , питання лише у вашій підбірці і чим ви керувалися при цьому .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 1 ссилці я одразу зазначив для параноїдально-підозрілих людей, що ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ НАХВАЛЮЮ \ СПОГАНЮЮ ту чи іншу марку.

Аргументи ваші, пардон, бредові, чому ті фото, а не ті, дешеве, дороге бла бла.

Топік носить чисто інформативний характер, кожен бачить - те що бачить, розуміє - те що розуміє.

Нікого нікуди не ввожу, я не Масляний Сусанін, ніхто з виробників не доплачує за рекламу *яка вам тут ввижається*.

Якщо у вас сумніви про правдивість фото, проаналізуйте з власного боку, тим паче якщо займаєтесь ремонтом, викладіть фото з своєї практики, опишіть симпоматику, ніхто проти не буде.

А, ну да, виключайте параною ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 1 ссилці я одразу зазначив для параноїдально-підозрілих людей, що ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ НАХВАЛЮЮ \ СПОГАНЮЮ ту чи іншу марку.

Всі так пишуть .

Топік носить чисто інформативний характер, кожен бачить - те що бачить, розуміє - те що розуміє.

Проблема в тому , що далеко не всі розуміють те , що бачать на фото та роблять неправильні висновки . Це надання недостовірних фактів , які нашовхуюють людей на неправильні рішення . Якщо в цьому не розумієтеся , навіщо робити таку тему ?

Якщо у вас сумніви про правдивість фото, проаналізуйте з власного боку, тим паче якщо займаєтесь ремонтом, викладіть фото з своєї практики, опишіть симпоматику, ніхто проти не буде.

Вище я це зробив коротко . Тема двигунів і ПММ надто широка , щоб описати в двох словах . Якщо все міняти регулярно , як потрібно , згідно рекомендацій виробника --- ніяких проблем не буде . Від бренда масла мало що залежить , якщо тільки це не підвальний розлив .

В даних випадках власники машин самі винуваті в тому , що сталося , але спихають це на якість ПММ .

Хоча не виключаю , що масло просто не міняли , в Луцьку є мінімум 2 сервіси , де міняють тільки фільтр , а не масло , було немало випадків . :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виходить якщо я Кастрол ллю, то роблю погано? Чи його не можна купити якісного в Луцьку?

ПОрдаьте що тоді лити замість кастрол 5в40?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виходить якщо я Кастрол ллю, то роблю погано? Чи його не можна купити якісного в Луцьку?

Лийте те , що лили раніше , якщо влаштовує .

Багато хто купує кастрол ( тай інші масла ) з Німеччини , він 5л каністрах , там шанс нарватися на підробку дещо менший . Продають на автобазарі ( ті , що привозять пральні пророшки і т.п. ) або напишіть мені в приват в понеділок , я запитаю у себе на роботі .

Хоча різниці між маслами з 4л і 5л каністр візуально я не помітив , тут покаже лабораторний аналіз , а кому він потрібен . ;)

Також непоганою альтернативою є фінські масла , вони приходять на Україну напряму від виробників , а не фасують тут або для нас .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що скаже про масло ZIC A+ 10W40?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО не може були ТНК кращим за Кастрол чи Мобіл інше питання чи у нас дійсно той же кастрол чи мобіл і питання тут не в мастилі, а в прокладці між кермом і сидінням.

То виходить якщо я Кастрол ллю, то роблю погано? Чи його не можна купити якісного в Луцьку? ПОрдаьте що тоді лити замість кастрол 5в40?
Я заливаю Кастрол 10В40 який купую на розлив на Стрілецькій і змінювати його поки що не збираюсь. На форумі де я читав про двигун своєї автівки найбільше схвальних відгуків (від мотористів, власників) було про Кастрол, на додачу мій моторист його також порадив.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

масло у нас купувати зараз взагалі то ризиковано.

в нас багато підробок.

конкретний випадок з життя, відбулося кілька тижнів тому.

Колега у мене на роботі займається розмитненнями. І поки він щось чекав на митниці то розговорився з людиною. Людина везла в Україну лінію по виготовленню пластикової тари. Мета у нього була виготовляти харчову тару для напоїв.

То німці, що ту лінію виготовляли, дуже дивувалися, і казали, що на Україну вони всі лінії укомпектовували формами і насадками саме для виготовлення тари під автомобільні масла.

А тепер питання: багато у нас заводів кастрол, шелл, і подібних?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому всі так люблять винаходити велосипед? Лий те що радить завод виробник і буде тобі щастя, тому що завод виробник завжди зацікавлений у якнайдовшому ресурсі своїх двигунів - ібо імідж.

Особисто я не вірю в правдивість підписів до фото.

Причини таких грязних двигунів, підкреслю, дуже технологічних двигунів або в дуже неякісних маслах, або в доливанні у масло х.й зна чого, або у незаміні масла.

А наведені фото носять не повчальний, а виключно інформати вний характер (тіпа, і таке на світі буває)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні регулювали теплові зазори клапанів, заодно зробив пару фоток...

Масло ZIC A+ 10W40, пробіг 60000 км, заміна - через 8 тис. км.

post-10847-0-35566300-1330431115_thumb.j

post-10847-0-09935600-1330431132_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене запитання до Mykola81.Яке ви порадите масло напівсинтетику для машин виробництва СНГ,карбюратор?Іще одне можливо знаєте.Чому масло Кастрол і Мобіл в Україні коштує дешевше ніж таке саме за кордоном,хоча всі виробники кажуть оригінал за бугра сто процентів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут важко щось конкретне порадити . Будь-яке масло , в якості якого ви впевнені . Як я вже писав , хороша якість і ціна у фінських масел , про їх підробки я ще не чув .

У нас завжди стоїть бочка 10w40 Лукойл , його як раз беруть для обслуговування ВАЗів , ЗАЗів і т.п

Хто хоче дорожчого --- є бочки є Teboil ( фінське ) 10w40 бензиновим та дизельним , його беруть на більшість іномарок та нові ВАЗи .

Це самі ходові масла . Особливої різниці між ними я не побачив

На рахунок ціноутворення на масла -- я не дуже в курсі. Скиньте лінки на ціну там і тут , які ви дивилися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут важко щось конкретне порадити . Будь-яке масло , в якості якого ви впевнені . Як я вже писав , хороша якість і ціна у фінських масел , про їх підробки я ще не чув .

У нас завжди стоїть бочка 10w40 Лукойл , його як раз беруть для обслуговування ВАЗів , ЗАЗів і т.п

Хто хоче дорожчого --- є бочки є Teboil ( фінське ) 10w40 бензиновим та дизельним , його беруть на більшість іномарок та нові ВАЗи .

Це самі ходові масла . Особливої різниці між ними я не побачив

На рахунок ціноутворення на масла -- я не дуже в курсі. Скиньте лінки на ціну там і тут , які ви дивилися

Дякую за розяснення!!!!!Ну я точно не знаю стикався з цим питанням рік назад,знайомий їздить за кордон і зрівнював ціни на ті масла і говорив що там дорожще,навіть на їхніх складах,чи заводах,я точно не памятаю.Ціни взнавав на наших оптових базах в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене запитання до Mykola81.Яке ви порадите масло напівсинтетику для машин виробництва СНГ,карбюратор?Іще одне можливо знаєте.Чому масло Кастрол і Мобіл в Україні коштує дешевше ніж таке саме за кордоном,хоча всі виробники кажуть оригінал за бугра сто процентів.

Масло Кастрол куплене в Німеччині і в Україні різного кольору (в Україні жовтіше) при тому що каністри однакові і колір і всі надписи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масло Кастрол куплене в Німеччині і в Україні різного кольору (в Україні жовтіше) при тому що каністри однакові і колір і всі надписи.

Так я ж і про те саме,що каністри зовні схожі,а от що в каністрі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...