Перейти до змісту

ГАЗ-20 "Побєда" (реставрація)

MishaLutsk

Рекомендовані повідомлення

де можна замовити по нормальній ціні автомобільну тканину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

де можна замовити по нормальній ціні автомобільну тканину?

в Бусмайстрі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

приміряли нові надходження

post-2962-0-90955200-1340389444_thumb.jp

post-2962-0-61664800-1340389459_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

робота продовжуэться

post-2962-0-72557500-1345234972_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

покраска почалася...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам в гаражі красиш? чи десь на фірму загнав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам в гаражі красиш? чи десь на фірму загнав?

в гаражi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як реставратор реставратору дам один совєт - спочатку покрась на чорнову: купи дешевої акрилової фарби, покрась "Побєду" і десь на рік накрий її пльонкой. За цей час шпаклівка, грунтовка дасть осадку. Тоді знову підшпакльовуєш, підгрунтовуєш і красиш фінально. Я вже мав такий гіркий досвід - вишпоклював машинку як полагається, пофарбував, получилось супер. А чере пів року почала по трохи сідати шпаклівка/грунтівка, і тепер треба по-новому рівняти і фарбувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

пофарбована)))))

post-2962-0-54926900-1348685542_thumb.jp

post-2962-0-01715100-1348685663_thumb.jp

post-2962-0-66351100-1348685712_thumb.jp

post-2962-0-45097800-1348685789_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

До речі, не зустрів у тексті - є український Волго-форум http://forum.gaz21.org.ua/

Сам там давно пасусь, колектив дуже приємний, допоможуть і словом і деталями. Причому (якщо не втрапиш на баригу, що там рідко) можеш знайти досить дешево запчастини. Мені наприклад головний тормозний для Волги взагалі просто подарували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

робимо проводку...., можливо навіть заведу до нового року

post-2962-0-74853700-1355655113_thumb.jp

post-2962-0-87865500-1355655129_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робимо проводку...., можливо навіть заведу до нового року

Хорошая идея поддерживаю! Вот тут тоже победу реставрирует правда только кузов от нее остался, но всеравно красота. http://www.drive2.ru/cars/gaz/m_20_podeda/m_20_podeda/igor-0911s/journal/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарна робота, але там вже вкинуто не менше 12 зелених президентів)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за оффтоп, але ніколи нерозумів реставрації такої ("совдеповского відра з болтами"), ну допустимо там якісь старі закордонні раритетні авто які в ціні (в мене знайомий займався таким - зараз в Штатах цим заробляє) Але це "відро" !? А смисл? Воно ж того неварте :0161: (моє ИМХО) Да робота заслуговує похвали але подальша "суТЬба"? Те що по ссилці - да , але це в людини є троха лишнього бабла)))) - можна і "повийожуватись" "в своє удовольствіє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну раз не розумів, то і не зрозумієш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за оффтоп, але ніколи нерозумів реставрації такої ("совдеповского відра з болтами"), ну допустимо там якісь старі закордонні раритетні авто які в ціні (в мене знайомий займався таким - зараз в Штатах цим заробляє) Але це "відро" !? А смисл? Воно ж того неварте :0161: (моє ИМХО) Да робота заслуговує похвали але подальша "суТЬба"? Те що по ссилці - да , але це в людини є троха лишнього бабла)))) - можна і "повийожуватись" "в своє удовольствіє"

Це називається хоббі. Воно робиться не для заробляння чи вигоди, а для душі.

От в мене є сусід, дуже любить риболовлю - має знаряддя майже на 1000 долларів, палить бензину каністру коли їздить на водойми за 100-200 км, і це все зарди того щоб зловити 2-4 кг риби. Так з економічної точки зору це безглуздо, але людина від цього получає величезне задоволення. А один знайомий купив велосипеда за 1500 долларів, його також багато хто не розуміє. Одним подобається в машинах колупатись, іншим рибу ловити, а третім на велосипеді кататись...

і в тебе VovkleV мабуть є якесь хоббі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если вы не понимаете зачем и почему это кто то это делает - то Вам никто не сможет объяснить. Может просто вы не любите автомобили СССР, Победа - это классика. У всех людей есть хобби и увлечение - один что то собирает (коллекционирует), другой что то восстанавливает. Вы VovkleV, позволю себе предположить, собираете портреты мертвых американских президентов, считая что вы делаете правильно. Люди у которых восстановление стоит на конвейере действительно богаты, а в данном случае, опять же позволю себе предположить, у MishaLutsk лишних денег нет, просто приходится на чем то экономит. Просто сам такой , и поверьте мало меня кто понимает, тока единомышленники.

MishaLutsk - респект Вам и уважение.

MishaLutsk позволю себе дать совет- найдите в паутине форум любителей побед и Вы там подчеркнете очень многое. По поводу донора – банально дайте объявление в газету.

Р.S. VovkleV простите если чем Вас обидел, ничего личного, просто крик души.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MishaLutsk, двигун рідний буде, чи якійсь інший?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого... скільки треба відповісти)

Правильно сказано в кого яке хоббі.

З приводу однодумців....так вони є і їх багато. Так як це вже мій другий проект (перший Волга21+двигун БМВ, нажаль не був закінчений і проданий) цей закінчу 100%, було перечитано багато інтернет ресурсів і зроблені свої висновки.

Думка про донора відпала після другого огляду кузова, метал ще живий і не хотілося його різати.

Двигун і КПП є рідні, але потрібна капіталка. Зараз встановлений двигун ГАЗ 21 з 4ступкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто пару фоток

на драйві http://www.drive2.ru...20m/mishalutsk/

post-2962-0-05654100-1356806547_thumb.jp

post-2962-0-76041000-1356806565_thumb.jp

post-2962-0-81915700-1356806580_thumb.jp

post-2962-0-83553500-1356806605_thumb.jp

post-2962-0-61537600-1356806627_thumb.jp

post-2962-0-64045400-1356806685_thumb.jp

post-2962-0-19308800-1356806745_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що сказати скоро можна продавати білети "на покататись" на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

респект! завжди підтримую таких ентузіастів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чё, фигня осталась?

post-2000-0-10398900-1357031948_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підтримую!!! Ретро це клас!!! Процес реставрації дуже клопіткий, знаю бо сам через це пройшов. Результат буде вартий потрачених ресурсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Потрібно підключити і настроїти карбюратор pierburg 2e. Можете порадити майстра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...