Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Потрібен 3G інтернет в Маяках... підключити провідний інтернет нема змоги =(

Підскажіть який кращій 3G інтернет у луцьку ?

Якщо враховувати стабільність і нормальну щомісячну плату, тобто не більше 100 грн.міс.

Також щоб нормально трафіку було хочаб від 5 ГБ на місяць.

Погортавши гугл знайшов багато варіантів такі як :

Київстав

Лафй

СДМА

ІнтерТелеком

МТС

По коментах на форумах користувачів небагато інформації про якість, віднайшов тільки користувачів СДМА які пишуть що 16 кб в сек стабільно не менше с тарифом 3G150...

Яка у вас є інформація про цих 3G операторів і який би ви порадили мені з цими умовами.

Дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошим варіантом є також PeopleNET від приватбанку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошим варіантом є також PeopleNET від приватбанку

ціни непідходять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй ІнтерТелеком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за інших казати не буду, але особисто в мене Укртелеком (ОГО). такого 3Г я ще не бачив!!!

швидкість дуже не стабільна! буває до 1 Мб, а буває, що до 0 падає (особливо тормозить у вечірні години). Договір з ними на користування акційним модемом взагалі кабала повна. рік часу Ви зобов'язані ним користуватись, інакше штраф!

умов користування толком не пояснили, тарифікація заплутана, а лічильник трафіку (по якому я орієнтувався перший місяць) взагалі брехав конкретно. як сказали в колцентрі, що ПЗ, яке йде з модемом не ліцензійне, тому на його покази увагу звертати не слід...

от Вам і сервісна підримка. одним словом врезультаті сукупності всіх вищенаведених фактів і можливо власної неуважності через високий ступінь довіри до попереднього провайдера (з яким в мене взагалі проблем не було - Датагруп) витрати на інтренет за перший місяць користування в мене склали мало не 400 грн.!!! крім того в них якісь там проблеми з покриттям за межами обл центрів, тому використовують вишки Київстара. відповідно міняються налаштування модему, що дає додатковий головний біль

коротше, такого щастя сам більше не куплю і ворогам не побажаю!!

знаю в друга CDMA, не жаліється!

Якщо враховувати стабільність і нормальну щомісячну плату, тобто не більше 100 грн.міс.

Київстав

Лафй

СДМА

ІнтерТелеком

МТС

По коментах на форумах користувачів небагато інформації про якість, віднайшов тільки користувачів СДМА які пишуть що 16 кб в сек стабільно не менше с тарифом 3G150...

Яка у вас є інформація про цих 3G операторів і який би ви порадили мені з цими умовами.

Дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за інших казати не буду, але особисто в мене Укртелеком (ОГО). такого 3Г я ще не бачив!!!

швидкість дуже не стабільна! буває до 1 Мб, а буває, що до 0 падає (особливо тормозить у вечірні години). Договір з ними на користування акційним модемом взагалі кабала повна. рік часу Ви зобов'язані ним користуватись, інакше штраф!

умов користування толком не пояснили, тарифікація заплутана, а лічильник трафіку (по якому я орієнтувався перший місяць) взагалі брехав конкретно. як сказали в колцентрі, що ПЗ, яке йде з модемом не ліцензійне, тому на його покази увагу звертати не слід...

от Вам і сервісна підримка. одним словом врезультаті сукупності всіх вищенаведених фактів і можливо власної неуважності через високий ступінь довіри до попереднього провайдера (з яким в мене взагалі проблем не було - Датагруп) витрати на інтренет за перший місяць користування в мене склали мало не 400 грн.!!! крім того в них якісь там проблеми з покриттям за межами обл центрів, тому використовують вишки Київстара. відповідно міняються налаштування модему, що дає додатковий головний біль

коротше, такого щастя сам більше не куплю і ворогам не побажаю!!

знаю в друга CDMA, не жаліється!

Київстав

Лафй

СДМА

ІнтерТелеком

МТС

Дякую за увагу!

так само і мені кажуть що кращий покащо сдма по стабільності... но хочу почути ще декілька відгуків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підніму темку. Що буде кращим для подвійного варіанту -місто/село? Тобто 3G в місті, 2G (GPRS) в глушині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГПРС від київстар це просто жесть навіть в місті

СДМА корістувався досіть не погано але це в місті за містом не було можлвості перевірити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...