Перейти до змісту

Продам ДВД писалку

Mazafaka

Рекомендовані повідомлення

LG GSA-55N, сірого кольору, манібек 5 днів, ціна 150грн., зовнішній вигляд - "практично нова", пропозиції та контакти сюди, або в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зарезервуй до вечора 22.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До 22 - не можу, я на роботі тільки до 17.15, а далі ,я вже не в Луцьку, можу скинути тобі на дорогу, якщо встигнеш ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заберу! Дай тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До 22 - не можу, я на роботі тільки до 17.15, а далі ,я вже не в Луцьку, можу скинути тобі на дорогу, якщо встигнеш ;)

чекай дзвінка від Валери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а телефон вимкнений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДВД вчора взяв я, але вчора ж його і попробував - не бачить ні СД ні ДВД дисків.

Коли можна обміняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДВД вчора взяв я, але вчора ж його і попробував - не бачить ні СД ні ДВД дисків.

Коли можна обміняти?

проси з хазяіна пісалкі як мінімум 2 літра сока за моралку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу - цей чувак всім ставить або пиво, або сік за бажанням...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За адекватну ціну заберу неробочий.Можливо ще у кого є такого типу неробочий? Все в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
LG GSA-55N, сірого кольору, манібек 5 днів, ціна 150грн., зовнішній вигляд - "практично нова", пропозиції та контакти сюди, або в ПМ

пішов третій місяць манібеку :-( а віз і нині там.

Народ - хто має будь-які контактні дані цього продавця :mdr: або знає де його знайти - прохання писати в ПМ.

Буду вдячний за інформацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішов третій місяць манібеку :-( а віз і нині там.

Народ - хто має будь-які контактні дані цього продавця :mdr: або знає де його знайти - прохання писати в ПМ.

Буду вдячний за інформацію

ти головне не хвилюйся хтів дешево і першим - то і получив три місяця це не срок для нього я в свій час чекав і по пів року потім він розумів свою помилку і все вирішували полюбовно :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так навпаки продавець молодець, 3 (ТРИ!!!) місяці манібеку, я навіть стільки не даю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так навпаки продавець молодець, 3 (ТРИ!!!) місяці манібеку, я навіть стільки не даю :)

Ну, звичайно, не виключено, що буде більше. Просто в Новий рік з вісяками не хочеться входити - от і шукаю можливості вирішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...