leon2308 Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 17:21 #1 Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 17:21 Так як сам кулінар і не один я - пропоную відкрити форум Луцької кулінарії!!! На цій сторінці ділитись новими невідомими рецептами, може хтось знає рецепти дідусів та бабусь, щось незвичайне. Допомога у приготуванні страв. Заходьте, надсилайте СВОЇ рецепти але не списанні з інших сайтів! Поїхали Рецепт Абалдєнного салату: Відварити м"ясо 500гр.у підсоленній воді ( телятина) порізати на кубикі, порізати так само маринованні огірки 250гр., підсмажити порізанні шампіньйони 500 гр. з порізаною цибулею 2шт.- все змішати, додати гірчиці 4 ст/лож. оцет 2 ст/лож.(краще винний), та подрібнити 3-4 пучкі петрушкі, сіль за смаком, вимішати і дати настоятись в холодильнику 1год. Хто їв той знає -Супер ситнтно та смачно
Alenka Опубліковано 12 Грудня, 2007 в 16:45 #2 Опубліковано 12 Грудня, 2007 в 16:45 Хто знає хороший рецепт фаршированої щуки? А то мені щучку десь на 4-5кг привезли і я не знаю що з нею робити???
leon2308 Опубліковано 16 Грудня, 2007 в 16:17 Автор #3 Опубліковано 16 Грудня, 2007 в 16:17 Купил я баночку консервированных побегов бамбука...а что с ними делать не представляю....может есть какие-нибудь рецепты салатов или еще чего-нибудь....Пожалуйста подскажите !!!
nTl Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 10:59 #4 Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 10:59 Купил я баночку консервированных побегов бамбука...а что с ними делать не представляю....Пожалуйста подскажите !!! форум Луцької кулінарії!!!...може хтось знає рецепти дідусів та бабусь... надсилайте СВОЇ рецепти але не списанні з інших сайтів! мдя, задачка - не розбовтаєшся... де ж ти моя японська бабуська... і тітонька з Гондурасу...
nTl Опубліковано 22 Лютого, 2008 в 08:10 #5 Опубліковано 22 Лютого, 2008 в 08:10 вчора після обіду найшло просвітлення. без допомоги гондурасу. якщо китайці кладуть бамбук в пільмені, в.єтнамці в суп, то українець зможе з них і вареники зробити, і в борщ кинути . Аай, спробуйте його в суп з свіжої капусти+картоплі+моркви, заправлений маслом, чорним перцем, +/- сметана. піти простішим шляхом – з.їсти бамбук з улюбленим соусом. А якщо взяти горіховий? Салат якийсь сницарити – це взагалі клондайк для фантазії. 100% - капусту можна (а пекінську чи цвітну особливо), якісь горіхи, насіння (напр., кунжут в азії – як пити дати), може й щось варене додати (моркву, цвітну капусту, напр., чи гриби), а можна і не додати… Заправка: або соус (підозрюю, найперше соєвий), або рослинна олія. заправка має бути гостро-кислувато-солоно-солодко-гірка. Для цього використати перець, чілі, імбір, сіль, цукор, лимон, петрушку, базилік… А ролли? Ууу… майже комплексний обід вимальовується якщо захочеться автентики, десерт і компот, думаю, відшукаються в азійських, американських чи африканських кухнях. Але ж консервований бамбук – не те, що свіжий… тому, поки ще укр. зима, згадаю про коріння: буряк, моркву, пастернак. бо скоро почнеться вже інша пісня
Vishenka Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 19:05 #6 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 19:05 А мені захотілось себе сьогодні трошкти побалувати погуляла після роботи по Там Таму, купила продукти. Куряче філе, перець пару помідорів, лимон, кунжут шампіньйони . І вийшла в мене дуже смачна вечеря Значить куряче філе я порізала на довгі шматочки , посолила , додала перцю. Збила яйце і почала жарити приготовлене філе , попередньо вмокнувши в яйше а потім в конжут. Жарила на гріль сковородці, з додавання трошки оліі. "Хорошая мысля приходит опосля" (с) Народна мудрість, так і в мене, ідея з фотками прийшла вже тоді коли вже майже все було пожарене потім приступила до приготування гарніру , ужа на сухій гріль-сковородці пожарила порізаний перець і з другоі сторони Так же само я поступила з шампіньонами, попередньо почистивши іх і порізавши на кусочки і з другоі сторони Потім пішли в хід помідори і лимончик Все це гарно виклала на тарілку, запалила свічі, налила вино, і получилась романтична вечеря Навіть Томчику дісталось приемного апетиту
konva Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 18:01 #7 Опубліковано 10 Лютого, 2009 в 18:01 а я вчора пиріг пекла-смачнющий!!!! і легкий в приготуванні В період кризи коли на солоденьке нема грошей-то я часто печу сама-це виходить і дешевше і смачніше правда є і мінус-всі чомусь поправлюємося зато в домі пахне пирогами.... рецепт додається: тісто-250 г масла+1ст цукру+3ст муки+1ч.л.соды+1/2ст кефірчику третинку тіста заморозити і потім натерти зверху начинка-сир с яйцями або варення можна зверху безе-а можна і без нього Смачного!
konva Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 21:38 #8 Опубліковано 16 Лютого, 2009 в 21:38 Сьогодні робила "Пташине молоко" Клас!!! Тільки б хотілося взнати у наших кулінарів-хтось пробував щось робити з мастікі?
Samhayne Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 07:54 #9 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 07:54 To konvaА рецептик викласти? і технологію приготування?
konva Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 13:09 #10 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 13:09 Тісто-звичайний бісквіт-до речі він у кожної свій-як і борщ-у всіх смак і колір різний і це робить блюда "своїми фірмовими"а от з кремом трохи прийшлося побалуватися-10 жовтків збити з 1 скл цукру і на водяній бані довести до кипінняпачку желатину попередньо замоченого-розпустити до кипіння10 білків збити з 1 скл цукру+желатинпотім все зєднується і трохи охолоджаєот і всеСМАЧНОГО!!!
konva Опубліковано 21 Лютого, 2009 в 14:26 #11 Опубліковано 21 Лютого, 2009 в 14:26 Вироби із дріджевого тіста: Смачного!
konva Опубліковано 21 Березня, 2009 в 14:55 #12 Опубліковано 21 Березня, 2009 в 14:55 Із недавнього: яблука запечені в тісті тортік похреснику можу спекти і ВАМ щось СМАЧНОГО!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.