Перейти до змісту

timoha2010

Учасники
  • Постів

    1 157
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

42 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Доброго дня, можливо хтось підкаже, якщо замінити роутер, потрібно звертатись на тех.підтримку, щоб вони скинули МАС на порту? бо не видається ІР адреса, чи якось через кабінет ? Просто сусід попросив замінити роутер, а я з Аверсом ще не стикався?
  2. Доброго дня, форумчати ! Підкажіть , що краще, реставрувати чи шукати б/в рульову рейку (потекла) ? Авто Opel Vectra B, якщо реставрувати то де ? Якщо краще купити б/в то підкажіть шрот ! Буду вдячний за консультацію.
  3. Щось я не розумію ваших рокіровок. якщо вдома ви працюєте по РРРоЕ , то як ви хотіли підняти сесію по DHCP? і аналогічно - на роботі підняти сесію РРРоЕ ? Так нізя.
  4. Щось ви наплутали. По 25,5 Приват купує євро. точно , напутав, долар 22,5
  5. З цим згідний, а от призупинити продаж на декілька днів, таке вони можуть. Так от, треба зловити цей момент (до призупинення продажу)
  6. Забудовники не може так швидко підняти ціну, як Гон@рев@ обвалити курс гривні. На даний момент ПБ купує доляри по 25.5
  7. Хто має "бакс", якраз час купувати кв. в новобудові, поки забудовники не підняли ціну в грн.
  8. ЛДБК , контакти Житлобуд2 http://www.zb2.com.ua/contacts/ дзвоніть і взнавайте актуальні ціни, ніхто замість вас цього не зробить
  9. Принаймні один з надійних забудовників, і як на мене, найкращий в Луцьку.
  10. Не радив би придивлятись до того будинку - здача повинна була бути грудень 2014, а до неї забудовнику ще ой далеко, тільки коробку звели , внутрішні роботи не зроблені, ще навіть не накрили. Ціна на скільки я чув була 9500 за кв.м. і це коли в ін. забудовників було 7500. п.с. імхо забудовник довіри не внушає, щоб цей новобуд випадково не повторив долю Конякіна 7 ще є на вул. Федорова (ЛДБК) та с.Ліпіни біля Миколаєвської церкви (Житлобуд 2)
  11. Питання-а з ким домовиться чи домовлятись? Чи тут діє правило, хто перший замурувався, той і власник? саме так . Хто наглий той і має ) буду мати на увазі )
  12. Питання-а з ким домовиться чи домовлятись? Чи тут діє правило, хто перший замурувався, той і власник?
  13. В ЛДБК на Федорова в туалеті вже виведені комунікації для умивальника в туалеті (Федорова 4Б) А це вже досить індивідуально, кому ванна а кому душова кабіна. Наприклад, якщо маленька дитина (новонароджена, чи 1-2 р.), то я б навряд чи купав би її в душовій кабіні ) Згоден з вами, жоден з забудовників не буде підлаштовуватись під ваші побажання, це і так зрозуміло. Купуєте квартиру (стосується новобудов), чекаєте здачу будинку, а далі переробляєте собі всі комунікації під себе.
×
×
  • Створити...