Перейти до змісту

EnClosed

Учасники
  • Постів

    167
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

3 Байдужий
  1. Вибори, вибори - кандидати під@ри! А мова то оригіналу - російська. Українці за роки свого існування не придумали жодної цитати толкової? А дарма...
  2. а еще при этом страдает поджелудочная железа, после чего можно в два счета в гробу оказаться без особых усилий. недавний опыт сыроеда доказывает абсолютно все что выше изложено.только на сыроедных сайтах импотенцию подают как духовную благость и отказ от пищи в страсти.инетересно как при отсутствии потенции вообще можно продолжать род. всего должно быть в меру.а вегетарианство это еще один способ показать свою особенность для тех, кто любит этим покичиться. А тем, кому жалко зверей советую сходить в зоомагазин на варшавке и проверить свою жалость желанием помочь собачему приюту. Думаю много, кто осознает чего же им жалко больше зверей.А может даже истинную причину отказа от мяса. Сырое мясо это конечно отвратительно, но отказ от животной пищи у современного человека это стопроцентные негативные эффекты.А вечно жить все равно не получиться. Кстати стареют визуально такие люди быстрее именно потому, что молочные продукты не употребляют.
  3. а кожу вы тоже не носите, и шерсть?можете гарантировать что овец без насилия ощипывают?
  4. На рахунок картоплі і всього, шо я писав - читай між рядків. При чому я згадував це не для особистої образу тебе. Немає бажання вступати в полеміку. Я зразу написав, що виразив свою суб"єктивну думку і поділився деяким досвідом.Не більше. Желаю вам успеха. Но помните о здравом уме. Ибо без него вы скорее всего досыроедитесь.
  5. можно узнать чем вы питаетесь, есть ли в вашем рационе пророщенные злаки, молоко или творог?
  6. tihiy, якшо виходити з того шо білки взагалі на жирові відклади не впливають ваш пост повна нісенітниця. вегетаріанство це не панацея від ожиріння. якшо ти будеш сидіти наминати картошку по пять разів на день і ніяк не зганаяти ці калорії, це очевидно, що потовстієш. водночас не згоден, що на вегетаріантсві вадко чогось досягти в спорті. в інтернеті купа відео професійних спортсменів які розповідають, що перед змаганнями сідають на вег-ку дієту. та і є один персонаж якому 72 роки який на сироїдстві качається. Вискажу свою субєктивну думку і досвід в цій галузі. Це питання вибору кожного. Але перед тим як ставати веганом чи вегетаріанцем треба почитати альтернативні джерела інформації а не книжки з анатомії. Чим пізніше стаєш веганом тим гірше для організму. Практикував пару місяців таку дієту. Результат просто кошмарний. До речі якшо добре пошукати то можна дістати інформацію шо багато представників вегетаріанською культури страждають захворюваннями підшлункової залози, що логічно через те шо саме вона приймає активну участь у перетравленні білків. Організм сучасної людини настільки забруднений токсинами і сам по собі є настільки тонким механізмом, що дієти типу вегетаріантсва і тим паче сироїдства можуть нанести йому невиліковну шкоду. Це власний досвід. Хто хоче - пробуйте обережно, бо підшлункова зразу дасть про себе знати. Ну і ще варто подумати кого вам більше жалко - себе чи тварин. В сучасних овочах і фруктах пестицидів дофіга і трошки. мій пост адресований фанатікам, бо людина раціональна завжди зважить всі за і проти. Хоча надію шо фанатік щось зрозуміє мізерна, та все ж вона є. Всім вдалих експериментів зі своїм здоровям.
  7. Шота у тебе всё такое сумне...так і до суіцида не далеко Не пам"ятаю чим там закінчуються "Дорогой Джон", але всі інші фільми жодного натяку на суїцид не містять, особливо Секрет.
  8. Много фигни в отличии от того же самого 2008 года, в 10 году было только пару толковых фильмо остальное всё мусор... В 11 есть пара премьер которые я лично жду... но не факт что ни не разочаруют С каждым следующим годом по моему эта тенденция сохраняется у меня лично так получается что я попадаю на отличные фильмы, которые сняты около 10-20 лет тому назад.
  9. ну так хтось шось в тему буде писати? розвели купу мови Фільм згаданий вище КОРОЛЬ ГОВОРИТ раджу всім хороша стрічка Загалом в мене питання до тих хто цікавиться новинками Ви вважаєте зараз часто з"являються нові фільми? Всім раджу до перегляду фільм 2008 року випуску ДОРОГА ПЕРЕМЕН стрічка просто супер
  10. можеш не сумніватися я таким інтеренетом користувався два роки.
  11. яка тематика перекладу? який обєм перекладів,частота здачі і тп? людина без філфака підійде?англійський в чудовому стані. про російську взагалі мовчу
×
×
  • Створити...