Перейти до змісту

lion1106

Учасники
  • Постів

    634
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

34 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Дайте будь-ласка ваш номер хочу домовитись про ремонт кофеварки.
  2. В мене теж и контракт є і передплата - небуло. Зараз вже дзвонив
  3. а от і посилання тіпа оф.сайт але нестиковочка. Твой слова "Це натур продук рослинного походження , екологічно чистий в реакцію з водою не вступає, октанове чило пального теж не піднімає (може кого розчарую)" а от з сайту Что даёт MPG-BOOST : увеличение октанового числа топлива; увеличение цетанового числа топлива; ускорение сгорания топлива при такте сжатия, а также повышение повышение мощности двигателя; улучшение удаления из камеры сгорания остатков несгоревшего топлива; улучшение работы свечей зажигания и форсунок; продление срока работы выхлопной системы двигателя и катализатора; уменьшение детонации и стука двигателя ; улучшение работы системы зажигания при высоких температурах зимой и летом; экономию топлива; уменьшение выхлопных газов, выбрасываемых в атмосферу. І хто правду каже?
  4. Може вас засмучю,але ви взагалі перестанете капота відкривати, ну хіба що по регламентним роботам, підкрутити , підлити, позаглядати. ну подивимось як ти мене засмутиш.... Дай Бог щоб так і було як ти пишеш. А якщо я в свою Ямаху весною залию вона ракетою нестане??? а то за руль прийдеся привязуватись
  5. А ось я вам через пару недільок дам відповідь на рахунок ціеї "падазрітельної рідини" мені друг з Одеси дзвонив сказав що є нього така фігня з США і обіцяв бутилочку презентувати от і потестуєм на тестя жигулях (цей точно замітить він свою машину знає пів життя на ній і їздить). Схему розбору польотів викладу Сюди, це тільки питання часу. Писати буду так як є хрень цю не продаю з топікстартером взагалі незнайомий. Надіюсь мотор робити не прийдеться.
  6. Куплю відеокарту на PCIE 16, щось не дороге бюджет 100-150грн. Пропонуйте (Стояла така ASUS GeForce 7500LE 256MB DDR2 PCI Express (PCIe) DVI/VGA Video Card w/TV-Out) щось похоже треба
  7. не варто торгувати дзеркалами чому неварто???? Ну тільки не треба про відображення душі і так далі дайте свій телефон я вам зателефоную або маякніть мені на 0504381333 Олексій я передзвоню.
×
×
  • Створити...