Перейти до змісту

NoutM

Учасники
  • Постів

    916
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

230 Продвинутий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Монітор lg flatron w1943c Материнська плата P5g4it-m lx3 Оперативка 4 гіга вінт 320 gb hdd відеокарта radeon hd7790. 1гіг процесор xeon e 5450 4 ядра по 3 зніс ос і поставив голу вінду 10 драйвера і т.д не ставив. Комп треба почистити від пилюки. 2000 тис грн. По Луцьку підвезу.
  2. Народ. Хто знає про Атлант "забудовника" ? Той, що будує навпроти Богдану. Рівненська 25 чи як там. Здадуть вони будинок чи ні.... бо там бачу 12 поверхів. 11 житлових і газове опалення. Котли і ліфт в одному будинку вже монтують. Але ГАЗ в більше чим 10 поверхових будинках якось хз.... дивно, бо разом з магазином там більше 30 метрів висота.
  3. Бачив ще декілька відео про візит шоколадного. Люди це вже повний .... ((((
  4. Я бачив відео... вона взяла Рубль і кинула його на землю.
  5. Станом на першу годину показує, що Севас 57% підключений. Це при том місто оплот ватанів і тут мегаватнік обовязково має по макс світла кидати. Хто знає яка ситуація в Феодосії та інших містах?
  6. Севас з світлом на 98%. По карті севстарта.
  7. Хлопці аде ІГІЛОВСЬКОЇ бензи можна заправити? Я б покатав на такій.
  8. Воно то так... але 99% це або скрита вата яка має родину і там і там. Або просто манкрути яким аби дупа в теплі. Хоча всяке буває . В старому дворі де я жив є хлопчина. Працює в РФ вже багато рокі хоча родина досі живе в Луцьку. Часто приїжджає на авто з рос номерами. По всій автівці прапорці України і наклейки типу Я СВІЙ (люблю Україну). Ось дивишся і думаєш як наші бідні земляки страждають на чужині. Скільки зара нових проблем виникло через ту ситуацію. Але як рукою знесло всі подібні мислі як випадково на сторінку цього чуда потрапив. А там і новоросія вперед, і путін молодець, і України не існує. (це і правда наклейка не показник того, що в голові) АЛЕ МЛЯ навіть мій ватний брат в Криму катав на авто не заклеюючи номера з нашою реєстрацією АС.
  9. І ті бордівчани також куркою символіку свого авто заклеюють?
  10. жіночка з телефоном сидить в ауді з рівненськими номерами ВК 3451 АЕ і прапор України там заклеєний російським орлом Тре запостить на рівненських пабліках. І скинути Цивільному корпусу Азов. Мож машинка катає туди сюди.
  11. http://www.youtube.com/watch?v=MVjnI_AEV5A Черга в Криму на АЗС. Записує вата і гнида. Але вкінці мужик класно все сказав.
  12. Іващенка від сантех монтажа. Будинок зданий. Вже навіть в декількох квартирах живуть. А не деяких квартирах такий банер SALE. Це третій будинок в тому районі від них який зданий. Зателефонуйте поцікавтесь.
  13. якщо вважати 1 дол. - 60руб, то ціни мало то чим і відрізняются від наших, на попередній чи позапопередній сторінці, ще й відос є, де в кадр українська продукція потрапляє, правда достеменно не відомо, коли це знято, але тим не меньше, мабуть не все там так хрєново, як нам малюють ціни як ц нас. На основні товари, зп різні. Є як в нас, а в декого в рази більше. Пенсії більші. В ці сводки як там все погано не вірю давно. Рідня яка там в масі ватна, але був знайомий який був за Україну. Побувши трохи на материкові повернувся назад. Каже у нас не краще.
  14. Ну не розуміти чому вони так за московію були смішно. В них там багато причин. Від дИдИ воювали, до того, що Крим вони чесно віджали, що рускій флот то ого го. Просто звичайна ненависть до чужого тобто до мови. Що по національності більшість % росіяни серед мешканців Криму. Ну там ненависть до татарів і лоялність Української влади до них. Особливо остані роки коли татари закріпились в селах, почали будувати мечеті і народжувати дітей видавлюючи росіян скрізь від бізнесу до державних посад. Не зря москаль бухає, татар працює. Да були лояльні Україні. Це студенти, ті у кого корні були українські і деякий % татар. Але то 10% не більше. Але є одне НО. Є куча татар які також Україну зневажали. Є проросійські татари яких багато. Тобто асимільовані по саме нехочу. Як і більшість українців по національності в Криму тупо ВАТА. І обманювати себе, що все буде добре небачу сенсу.
×
×
  • Створити...