Перейти до змісту

Megaherz

Учасники
  • Постів

    369
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

78 Байдужий

Відвідувачі профілю

7 869 переглядів профілю
  1. Перегрівається? А можна модель Форда і двигун, так, заради цікавості.
  2. Мова йде про AISIN AF40 , вона ж TF80 ? Слабо віриться що вона ломучі дрова Не думаю що Вольво і Каділак вибрали б собі таку ненадійну акпп. А окрім них ще й Форд, Ленд Ровер, Мазда і ше різні французи
  3. Порадьте, де якісно продіагностують та промиють/поремонтують дизельні форсунки.
  4. Мені ремонтували в Рованцях - бокси біля повороту на Боратин (координати 50.722223, 25.333625) Міняли сальник і клапан. По грошах 2400 за все. По часу на 4 дні довше обіцяного (чекали запчастини). Зараз в спеку все працює без нарікань. Їхній телефон 066-500-12-00
  5. 5 зим відкатав на Фулді Крістал Монтеро 3 (мейд ін Франсе) - жодного разу не пожалів що купив. За 5 років знос мінімальний і не задубіла. Гарно гребеться в каші, акваплануванян не замічав, ну на льоду як і будь-яка не шипована.
  6. Доброго дня. Хто в луцьку якісно ремонту мкпп? Авто шкода фабия 2005 1.4 бензин. Гудів здвоєний підшипник первичного валу, зараз він скрипить, не вмикається 5-та передача, 1-4 вмикаються через раз і то дуже важко.
  7. Розмітка стара. Вчора там їхав - водії хамили, коли я став пропускати авто з кільця.
  8. Чи є в нашому місті СТО-самообслуговування? Або де можна знайти безкоштовно/дешево естакаду чи підйомник?
  9. Зранку каток страшенний був, мене о 8 ранку на спуску після рельсів на набережній (біля магазинчику з акумуляторами) розвернуло. Добре що машин поруч не було.
  10. Цікавить наступне: - захисна плівка на Sony Xperia C (C2305); - захисна плівка та чохол/бампер для Lumia 925; - захисне скло та чохол/бампер на Huawei Y5 II .
  11. Arden, непогані відгуки про Автокомфорт на Глушець 55. п.с. колись також хотів загнати - але взнав ціни, і трохи жаба задушила. В результаті перечитав інтернет, вибрав і замовив матеріал і зробив все сам. Результатом задоволений і кошти зекономив.
  12. А мені їхні мигалки геть не мішають. В понеділок вночі їхав за ними десь 5 км, і нічого. На очі не давило і нічого потім в очах не блимало. Я просто дивлюсь на дорогу а не на мигалки.
  13. Хто буде приймати участь в турнірі «Абсолютное превосходство VI» ? Хочу спробувати - візьміть в команду, пліз. 24К боїв, 54% перемог, КПД-1358.
×
×
  • Створити...