Перейти до змісту

enigma2007

Учасники
  • Постів

    162
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий
  1. так як у пошуку роботи була, мала "щастя" стажуватись у них на посаді "офіс-менеджера" за 2000 грн. Побула в них день, послухала, подивилась і зрозуміла, що ноги моєї там не буде. Але перед тим записала їхні номери телефонів, для того щоб більш на оголошення не попадатись!!!!
  2. Ні, п'ять 12-ок ІМХО, це вже занадто велике скорочення маршрутів. Багатьом людям зручніше було їхати одним тролейбусом до залізничного вокзалу... а тепер без пересадки ніяк ((
  3. живу в районі Кондитерської фабрики, теж чула як гепнуло, потім звук літака. Перше враження було, що щось велике впало на хату
  4. я теж хочу білу футболку S розміру. А кому гроші здавати?
  5. я теж хочу таку футболку тільки жіночу S розміру буду дуже вдячна
  6. Другий учасник БМВ, лоб в лоб, бо передки двох авто розбиті були вщент. Швидше за все БМВ на повороті, чи зрізав угол, чи обганяв, влупив Міцика. Самої аварії не бачив, бачив тільки наслідки, десь зразу пісня неї. Сьогодні в р-ні Ківерець, хлопаки тікали від ДАЙців на БМВ (модель мені невідома), на значній швидкості вдарили Мітсубісі, водій якої хотів виїхати з другорядної на головну. Про БМВ не знаю, а от Міцик тепер починається від лобового скла. Взагалі-то дана аврія сталась на квіерцівській, біля вул.Стуса, чорна БМВ 7 моделі дійсно втікала від Дайців, вискочивши на зустрічну смугу вклеїла міцика галанта (якщо не помиляюсь) він уже точно починається від лобового скла, але й БМВ добряче почовплена практично без передньої лівої частини. аварія сталась близько 7:20 ранку якраз ішли на роботу, хлопакі-втікачі начудили за ніч (по непідтверджених даних) скоїли ще одне ДТП, і були добряче п"янючі!!!
  7. а мені сподобались лише 3 країни: Азербайджан, Естонія та Норвегія :) :) На мою думку, найкласніші пісні
  8. І зійде сонце, наче кругла паска, Мов писанка, розквітне вся земля – Радіймо, друзі, великодня казка Гаївкою хай серце звеселя! Співаймо, друзі, в великоднім колі І Господа воскреслого молім, Щоб обновивсь весною щастя й долі Наш рідний край, наш дім. Христос Воскрес!
  9. Підтримую! Дотого ж Плескот мій швагро. То весь його професійний ріст пройшов на наших зубах Робить суперово. До того ж не тільки ортодонт. Зараз відкрив новий кабінет на вул. Кривий вал. А де саме на Кривому Валі? Раніше бувала у нього біля дитячої залізниці. Про новий кабінет не чула. А зайти треба було б
  10. Серед ортодонтів раджу Плескота Вячеслава Михайловича. Ставила у нього брекети. Результат чудовий. А був би ще кращий, якби до кінця послухала його рекомендацій і виконувала їх. А так терпіння не вистачило І дешевше ніж у Макаричевої Марії Юхимівни.
  11. А нам, тих хто в силу різних причин не зміг прийти, розкажіть як погуляли!! :D Гарно погуляти!
  12. Вот фотка зроблена приблизно біля 11 на цьому ж місці
  13. Ой, фотки такі всі класні... там так класно бачу було... наступного року обовязково зустрічатиму Новий рік з вами. якщо, звісно, зберетеся ще раз :)
  14. Так приходь і познайомишся І відразу будеш знати багатьох І я б хотіла поставить +1, але я теж нікого зовсім не знаю, майже нікого. А в Корабліку дуже хотіла би побувать Кать, так достатньо поставити лише +1, і ти побачиш багато цікавого... Але ж я нікого крім тебе там не знаю.. Що я там сама робить буду. не знаю я ще подумаю!
×
×
  • Створити...