Перейти до змісту

oldman

Учасники
  • Постів

    85
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

oldman став переможцем дня 5 серпня 2012

oldman мав найпопулярніший контент!

Репутація

5 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Є старенький ноутбук DELL Inspiron 1420, тиждень тому поставив на нього 10 вінду(32). Все працює належним чином, зауважень до роботи ноутбука немає. Але є одне але - не має звуку на динаміках ноута. На навушниках звук є, а на динаміках відсутній. Пробував загружати з флешки Лінукс все працює. Може хто підкаже, як це виправити, або де можна скачати рідний драйвер звукової карти з установочного диска. В Диспетчері пристроїв пише , що пристрій працює належним чином, драйвер встановлений. Буду дуже вдячний за будь-яку інфу .
  2. Я сам пенсионер, но поддерживаю идею оплаты проезда пенсионерами. Нет ничего в этом мире бесплатного, бесплатный только сыр..... Если проезд в троллейбусе станет платным каждый пенсионер будет думать надо ли ехать. И немытых маргиналов тоже не станет, а то летом в троллейбус зайти невозможно - вонь страшная. Да и дотации на проезд пенсионеров от государства станут прозрачными и понятными.
  3. Дуже вдячний Вам за інформацію !!!! Мабуть треба почекати поки запустять вишку на Карбишева.Всього Вам найкращого, удачі!!
  4. Мене не цікавить всі технічні тонкощі, я попросив просту і конкретну пораду, якщо Вас це дратує то вибачайте!
  5. Живу в Луцьку в районі ТЦ "Глобус" (33 квартал). Хочу перейти на цифрове ефірне телебачення. Може хтось уже перейшов, то хотілося взнати, яка якість сигналу, яка потрібна в нашому районі антена зовнішня чи кімнатної вистачить, який тюнер краще ? Буду вдячний за будь-яку інформацію!!
×
×
  • Створити...