Перейти до змісту

DrWeird

Учасники
  • Постів

    998
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

64 Байдужий
  1. З підслуханого від учасника ця розмова відбулася в місті, по телефону і стане анекдотом, мабуть. - Ви здаєте квартиру ? - Батьки здають. - А можна з ними поговорити ? - Вони на вулиці - Ти можеш їх покликати - Ні, бо я вдома, а вони на вулиці.
  2. Покажіть де в правилах описано про газон та паркування на ньому. Маю бажання роздрукувати під двірники підкласти як натяк.
  3. Абзац скопіював - джерело Продовжуйте, я користуюсь Укртелекомом по технічних причинах - наприклад привіт Візьорь, по швидкості якості обслуговування та кількості проблем на рік - привіт Дататруп, а головне - мені вистачає швидкості і загалом від користування сервісом меньша кількість негативних моментів.
  4. Аби все вдалось на шляху виробництва української зброї.
  5. Страна: США Год выхода: 2014 Жанр: ужасы, фэнтези Количество сезонов: 1 Статус: снимается
  6. Ось що є цікавим і не зрозумілим для мене. Молочні продукти це ж сир, молоко, сметана продукти твариного походження - що ж виходить, що сироїди це не вегетаріанці ? Прочитав вище, щоб дістати молоко тварку не вбивають, однак це не змінить звідкіля, це так мило себе обманювати аби скуштувати смачне Напевно певний підвид самообману та підлаштовування реального світу та положення речей під свій видуманий "гуманітарій-гербарій". А як бути з одягом, взуттям, ліками ? Контролюючий постріл Як далі жити ? І прошу, дуже прошу - не будьте такими агресивними, що на структурний діалог Ви сиплете скаргами адміністраціі
×
×
  • Створити...