Перейти до змісту

FWK

Учасники
  • Постів

    198
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

10 Байдужий

Відвідувачі профілю

5 566 переглядів профілю
  1. За ідеальну ціну ідеальний стан краще підтвердити скріном з КрісталДіскІнфо
  2. То нащо тоді їх обзивати бідоттям? Як тобі буде 60+, подивлюсь я на тебе, як ти будеш швидко рідний дім кидати і зніматися на нове місце, щоб розпочати нове життя. Не варто засуджувати інших, якщо когось не розумієш - може просто не доріс. Варто спробувати поставити себе на їх місце. Я теж не всіх розумію, але це їх вибір.
  3. Не треба смітити. Дам кг фруктів щоб врятувати від смітника. Чи в грошовому еквіваленті. ПМ якщо цікаво. А тарахтить вінт тому що то квантум, MF фаєрбол! Олди в темі.
  4. Одна не тримає? Якби фото щоб розуміти які там батареї. Загалом не дуже цікаво бо це компактний корпус який обмежує можливість заміни акумулятора. Без дротів нема інтересу. Можу за символічних 100грн забрати на погратися якщо лежить із перспективою до смітника.
  5. Важливо що використовує твій софт для рендеру - проц чи відяху чи і те і інше. Я бачив тести де зовсім різні проци показують однаковий резалт на рендері відео бо юзається відяха. Звісно все завжди впирається в бюджет - в залежності від нього бери Xeon E5 2696v2 або E5 2696v3 або якщо трохи дорожче - Core i3 12100F. Останній варіант геть відрізняється від зеонів але це свіжа платформа за доступний бюджет і трохи підзбиравши зможеш апгрейднутися на топчик а по зеонам то їх стеля по апгрейду. Подивись кілька відосів "Технопланета" там знайдеш розгонуту відповідь на своєзапитання.
  6. Думаю фото чи хоч трохи деталей (бій цегли чи штукатурка. в мішках чи насипом) допоможе просунути питання). Фото ідеально)
  7. Придбаю не робочий або вживаний автомобільний пусковий Jump Starter. Можна без батареї або з низькою ємністю. Цікавлять також дроти пускового пристрою.
  8. В ПП звісно. Бери вище електромобіля (вже маю) - ПАВЕРВОЛ! ))) Легко. Хоч і важкі. Не переживай, хто без совісті, той все одно викине. А тут хоча б є шанс (твоя віра або ні) що не на Брище. P.S. Не Брище.
  9. Підїду та заберу на утилізацію не робочі акумулятори від ноутбуків. Інші акаумулятори задомовленністю.
  10. Новина на сайті Путівник по Луцьку Велодень 2012 банери на VOLYN.WS та Волинь.нет і новина на volynnews.com поки що на модерації.Поправка: volynnews.com - Велодень 2012 у Луцьку відмодерована.
  11. І ще не забудьте спултитися далі до поста №80, де я кажу про мерів, депутатів і бізнесменів. Я принаймні кажу і заявляю все так, як воно є. Я не мішаю нікому далі голосувати за популістів князьків, яких ви в очі не бачили і бачити не будете за чорним склом 100тис.чних авто і двометровими кам'яними карканами. За каого кожен конкретно з вас коментарів голосуватиме? А тепер спаитайте себе, чи ви бачили і чи спілкувались ви з своїм кандадатом. От тоді гайда на борду закидати їх опонентам. Вайфай я закинув лише на борду. Наша партія ініціює прибирання парку на 40му в цю суботу - 21 серпня, деткльніше тут: http://zaukrainu.info/2010/08/anons-v-subotu-vidbudetsya-prybyrannya-parku-na-40-mu-kvartali/ Наскільки мені відомо, в центральному парку прибиратиме мерія чи ще хтось аж три дні. Шановний, дозволяю Вам вести мій літопис, якщо я стану другим єремеєвим за разунок зловживань, то обіцяю віддати всі свої підприємства та заводи саме Вам. Можете задокументувати. За потреби, посвідчу нотаріально.
  12. Шановна, ви дуже помилились, в коментарях нічого про мене нема. Тепер мені приходиться пиправдовуватися, що я ІНШИЙ ОЛЕГ САВЧУК. Прошу від Вас спростування, і вибачення перед бордівцями за дезінформацію! Надалі будьте буль-ласка уважнішими. Я вчора ввечері розмістив тут пост, сьогодні вранці була новина. Навевно подія не зовсім пересічна, чи ви бачите тут на борді море кандедатів, і виділили з них саме мене?
  13. Волонтер - той що не за гроші, "голодному" волонтеру обовязково бутерброди та кава/чай. Трохи пізніше дам більше інфи і контакти координатора волонтерів (добровольця доречі).
×
×
  • Створити...