Перейти до змісту

Igoryoshek

Учасники
  • Постів

    583
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

29 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Шукаю мулярів (муляр та підсобник). Обсяг робіт невеликий приблизно 800 цеглин. Скиньте будь-ласка контакт, хто недавно мав з ними справу. Доречі яка зараз ціна на кладку звичайної червоної цегли? Дякую! Всім гарного дня.
  2. Привіт. Хтось лікував зуби в цього лікаря Янюк С.В. на Б.Хмельницького, які відгуки, ціна, якість? Де зараз нормальні ціни і якість? Дякую.
  3. А про таке мабуть і не чули і не бачили.
  4. чим Contitech невгодив? доречі зараз саме такий крутить Він більше послаблявся на холодну відповідно зміщувався в сторону і тер об кожух, що супроводжувалось неприємним звуком на холодну. З Gates який стояв до Contitech, та після нього такого не було, імхо він більш стабільний при зміні температури. Звичайно може підробка, чи поганої якості, але таке було.
  5. Воно то так, але є одне але. Припустим що більше 60% не будуть купувати паливо. А це значить що працівники цих компаній будуть скорочені, вони вже не зможуть купувати товар у вас як власника фірми або у вашого підприємства, а це у свою чергу відобразиться на вас. Так як у вас теж зменшиться попит на вашу продукцію чи послуги. І так далі... Всі ми повязані) Суть економіки в тому що гроші повинні рухатись а не лежати.... Я з вами згідний, що гроші повинні рухатись, але з такими цінами, вони можуть зроблити тільки один крок. І питанння не тільки в паливі, а й в інших товарах.
  6. Зараз треба просто не купувати, таке дороге паливо, якщо нема нагальної потреби. І гроші економите і в них дохід буде нижчий.
  7. З Різдвом Христовим! Кодування зняли назавжди чи через деякий час знову закодують?
  8. їхав додому з роботи - швидкість 40 - 50 км/год. як вже ті "торопиги" на своїх "крутих" тачках задовбали! на самий багажник лізуть! так і хотілося різко тормознути! Тільки багажника дуже шкода
  9. В місті від них толку ніякого дистанція мала авто видно, а на трасі зовсім інша річ. Головне щоб не під'єднували паралельно стопам.
  10. Купив, поставив, завів і поїхав, але час від часу будь-який акумулятор треба перевіряти, і якщо є необхідність обслуговувати, і не тільки акумулятор, а й авто.
×
×
  • Створити...