Перейти до змісту

Які найдурніші і найтупіші-смішні вчинки ви вчиняли у своєму житті ?

pronew12

Рекомендовані повідомлення

Якшо робити усе лагідно і з любов'ю, то дуже класно, тільки спочатку треба поступово, спочатку пальцем потім двома , а потім уже можна займатися але ще раз повторюю дуже лагідно і з велькою кількістю смазки, відчуття дуже класні коли ти повністю розслаблений, і довше тривають ніж при класиці. І це дуже добре якщо усе з розумінням робиться то навідь у користь тренируються мязи анусу а це профілактика геморою ! А якшо робити це з агресією то це повне насилля !

хтось попалився... :blush: лась...

"я требую продолжения банкета"

+18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

в людини крім моральних вивихів ще й роздвоєння особистості, проснулася "ним" - заснула "нею".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

займалася анальним сексом зі своєю близькою подругою коли чоловік був в відрядженні , дєвішнік собі зробили, ох я й тоді повеселилась ! :rolleyes:

ах вот що значить - близька подруга. :D

і чоловік фіг на неї шось подумає... доречі а нафіга він тобі? :D

Я його люблю дуже, він у мене хороший і добрий! А мені просто тоді запропонували повеселитися , тай весело було і нічого більше, всі залишилися задоволені, сміялися з долею приколу ми ще довго після того, взагалі класно було, і фізично і морально, хоч є що згадати і посміятись, і нічого поганого в цьому немає !

нема нічого поганого? То давайте може я ще приєднаюсь? Вдвічі веселіше буде! ;) :-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдеееее... коли моя дружина їде на курорт - я з пацанами на пиво ходжу...

З.І. цікаво - а чоловіка тепер можна вважати рогоносцем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послали мене в гуртожитку за закускою до дівчат: "випіть" било - на "закусіть" не вистачало. Прийшов, там Ірочка переодягалась. Попросив закуски, і о, чудо - дістає мені цілу літрову банку "тушонки" . Тримаючи ту банку чорт дьорнув мене спитати, що в Ірочки під халатом. Вона дєвушка проста, сказала щоб сам подивився і розпахнула халат. Я встиг побачити, що під ним нічого нема, але банка впала з рук і розбилася. Наслідок: миття підлоги, та безславне повернення до товаришів. Правда, я приніс там їм щось, але тушонка, блін.....

Львів, 1993, Майорівка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка щедра була Ірочка... і тушонка, і ваабщє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадала один випадок))

Ми коли переселилися в хату з батьками, перші ночі я ніяк спати не могла,

незвично було. А хата наша накрита стояла багато років, ми не вселялися.

Ну, значить, глупа ніч, я, як Берімор, тиняюся, у вікна заглядаю і стала так у коридорі,

а у нас вікна високі. Я у піжамі такій світло-голубій.

Іде по вулиці мужчина троха підшофе, співає. Очі підіймає на вікна, а там як

як прізрак стою, тюлі ще не повішені.

Є у мене така підозра, що протверезів він у секунді))) Бо кинувся тікати з такою швидкістю,

тіко блимнуло)))))

Думаю, що пити він покинув))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ситуація вийшла дурнувато-кумедна не по моїй вині, але…

:blink:

я тільки влаштувалась на роботу на підприємство, яке входить в велику групу підприємств – на кожному є свій директор, але є головний БОСС, он же ПАПА, он же власник – мужчина дуже навіть поважний і дуже «властный»)

ми тільки розпочали діяльність…ну самі розумієте, ще толкової бази клієнтів немає, все ще напрацьовується, все в процесі…. ми шукаємо покупців, покупці дзвонять до нас – по-маленько знайомимся, налагоджуємо співпрацю…..

і в один прекрасний день зависло в нас трохи продукції, а вже всіх (кого знали) обдзвонили… і тут мені директор каже, що до нього дзвонило пару потенційних покупців, і дає мені номери телефонів….

діалог з одним (назвемо його «інкогніто») з них:

Я: Доброго дня, вас турбують з підприємства Х… ;)

Інкогніто: (після довгої паузи) …Слухаю

Я: В нас є можливість продати Вам сьогодні три велосипеди (умовно)…… ;)

Інкогніто: (після ще довшої паузи)…..Христина, а куди ти дзвониш??????

і тут я розумію, що це БОСС!!!!(он же ПАПА, он же власник – мужчина дуже навіть поважний і дуже «властный»)

Я: …(ліхорадочно соображая, чи признаватись чи нє :0091: ) … Ой, Віктор Вікторович (умовно) це ви?

БОСС: …да, я…

я - в глубоком шокє :0159:

мій директор (він чув всю розмову) - під столом р:0016:

як виявилось, босс телефонував до мого директора з якогось лівого номера, а той вирішив, що всі невизначені номери – то потенційні покупці….

до речі ця бородата історія згадується на кожному корпоративі… зараз то смішно, а тоді було не дуже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

похвально, навіть директору впарити хотіла три велосипеди (умовно).:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

похвально, навіть директору впарити хотіла три велосипеди (умовно).:smile-zachot:

да, я очєнь ценний работнік..... :g12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошел учится в 26 колонию школу.Если бы знал чем мне это обернется в будущем-намылил бы веревку еще в детсаду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадав один випадок:

Якось з кумом засиділись за коньяком з кавою. Глянув на годинник - пора додому. Попрощались, випили на коня - іду такий вже троха "підшофе". На дворі глупа ніч. Кругом собаки виють мов ті вовки, ні душі навкруги... і вітер аж гуде. Ото ж проходжу повз будинок (багато років вже накритий стояв - ніхто не вселявся). Я на нього оком кинув - і аж примлів... у вікні - привид - у піжамі світло-голубій - і дивиться на мене такими дивними очима - :0084:

:0086:.... протверезів я у секунді - кинувся тікати з такою швидкістю, тіко блимнуло. До ранку потім не спав.

Після цього випадку пити я покинув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після цього випадку пити я покинув.

і як після цього можна вірити людям...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ківька років тому я відкрив в собі дар лікувати.

Не знаю чому, але найефективніше мені вдавалось лікувати від алкоголізму. Звісно брав з людей за це гроші, на життя вистачало. Запланував навіть окрему споруду для цієї діяльності побудувати.

Але раптом кілька місяців тому потік людей різко обірвався. За тиждень може звернутись 1-2 людини.

І ось тільки недавно я взнав що на сусідній вулиці в якомусь незаселеному будинку завівся привид. І мало того що містика, так ще й кожен алкоголік що пройде повз той будинок дивним чином позбавляється залежності. Вже з різних куточків області, кажуть, перевізники постійні маршрути туди встановили.

Чим займатись після такого краху, навіть не знаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сижу і нічого не роблю. ТУпо і від цього смішно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив прискорити спуск з Говерли і чуть пробігтись...через пару секунд я зрозумів,що не можу спинитись.Літєл як Усейн Болт!

А потім,як підскочив... "умірать - так красіво"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SoulBurn , IncvizitoR - :D

ой, договоритеся, буду на виїздах у піжамці працювать...))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...