Panek Опубліковано 12 Червня, 2012 в 21:06 Поділитися #601 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 21:06 хто має відео повне матчу "Україна - Швеція"?Чемпионат Европы 2012 / Группа D / 1-й тур / Украина - Швеция в записиФутбол. Чемпионат Европы 2012. Группа D. 1-й тур. Украина - Швеция (2012) HDTVRip 1080i Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Panek Опубліковано 12 Червня, 2012 в 21:16 Поділитися #602 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 21:16 на торрентах спробуй пошукати. хоча не факт, що буде українською.Чемпіонат Євро-2012 | Група "D" | 1-й тур | Україна-Швеція | BBC ONE 720 HDTV rip (UKR/ENG/RUS) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 14 Червня, 2012 в 09:14 Поділитися #603 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 09:14 народ давайте завтра здибаємось в якомусь кабаку, разом повболіваєм за нашу збірну. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shulc Опубліковано 14 Червня, 2012 в 10:15 Поділитися #604 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 10:15 давай Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 14 Червня, 2012 в 11:33 Поділитися #605 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 11:33 ще бажаючі є? можна було б зустрітись в Допінг клубі на 33. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 15 Червня, 2012 в 07:43 Поділитися #606 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 07:43 Народ, где купить флаг Украины на машину? Вижу сейчас много машин по городу катаються с такими.В "Сільпо" є, біля 10 грн. Ну і в Пундорів в поліграфічній майстерні мають бути. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 15 Червня, 2012 в 08:15 Поділитися #607 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 08:15 Я в "Майдані", особлива прикмета - буду в футболці "Ясь та Івась", як і мій кум Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pavking Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:18 Поділитися #608 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:18 Після вчорашніх матчів Україна-Франція і Англія-Швеція все стало на свої місця. Україна і Швеція за бортом. Все за планом АФ: у першому турі розписати нічию, у другому - поставити аутсайдерів на місце, а у третьому - спокійно зіграти два формальні поєдинки і тандемом вийти з групи.Я думаю ейфорія після першого багато в чому дивовижно виграного матчу України скінчилась у більшості вболівальників, бо Швеція - не показник, вони команда нашого середнього рівня. Грати в однаковий футбол проти Швеції і Франції, ще й абсолютно однаковим складом, утопія. Однак, Блохін цього не помічає. Замість того, щоб у другому матчі вибрати суто оборонний варіант гри з двома-трьома опорниками-хвилеломами, що покликані ще у зародку руйнувати атаки суперника - один Тимощук, а Назаренко - не має чіткого місця і завдання на полі, він і не атакує і не обороняється. Два фланги - Коноплянка і Ярмоленко на чемпіонаті змагаються між собою хто більш індивідуально сильний, бо пора продатись за кордон. Воронін, на жаль, не в формі, хоча старається. Шевченко - витискує з себе максимум і за це йому окрема подяка. Про лінію оборони взагалі окрема розмова - її немає як такої. Найкращий з них - креативний півзахисник Гусєв, однак його підключення до атак оголюють фланг. Селін ще "пацан" і до рівня збірної не доріс - тому вся його гра "на винос". Щодо пари центральних - Михалик - Хачеріді: викликає подив дурний динамівський патріотизм Блохіна, оскільки пара Ракіцький - Кучер, на сьогоднішній день об'єктивно найсильніша в українському вітчизняному футболі (і краще зіграна), а вони гріють лаву, а ці два бугаї мало того, що не у формі (лінія атаки французів оббігала їх як стоячих), ще й не підстраховують один одного. До П'ятова жодних претензій - де може рятує. Загалом команди України немає - є збірна, і її окремі виконавці (блатні і бідні). Гра команди нагадує муку на футбольному полі, вже з перших хвилин матчу хочеться, щоб він пошвидше з таким рахунком і закінчився.Не знаю, я патріот і хочу вірити в перемогу над англійцями в останньому матчі групи, однак якщо нічого не зміниться у тактичному малюнку команди, то у нас ніяких шансів вийти з групи. З надією на краще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:32 Поділитися #609 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:32 вже з перших хвилин матчу хочеться, щоб він пошвидше з таким рахунком і закінчився.І в мене таке було)))тільки почали бігати кажу: "Давайте 0:0 і по роздягалках")) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swen1989 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:34 Поділитися #610 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 07:34 Пропоную заборонити проведення матчів на Донбас Арені за участю Національної збірної України з футболу!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 16 Червня, 2012 в 08:02 Поділитися #611 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 08:02 А шведи вчора показали достойну гру з англійцями.Стандарти як пропускали так і забивали,так що Мілевського і Алієва на поле і буде шанс,але Руні задовбе захист і стандарти теж будуть і на наші ворота. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 16 Червня, 2012 в 09:59 Поділитися #612 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 09:59 Пропоную заборонити проведення матчів на Донбас Арені за участю Національної збірної України з футболу!!!Ага, всех на "Авангард" - это прибавит фарту нашей команде) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 16 Червня, 2012 в 10:04 Поділитися #613 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 10:04 Щодо пари центральних - Михалик - Хачеріді: викликає подив дурний динамівський патріотизм Блохіна, оскільки пара Ракіцький - Кучер, на сьогоднішній день об'єктивно найсильніша в українському вітчизняному футболі (і краще зіграна), а вони гріють лаву, а ці два бугаї мало того, що не у формі (лінія атаки французів оббігала їх як стоячих), ще й не підстраховують один одного. Погоджуюсь зі всім, окрім лінії захисту: Кучер - бокопор ще той. Михалик не мав багато ігрової практики, і я Блохіна теж не розумію - навіщо він його ставить. Замість нього можна було б Ракицького. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:05 Поділитися #614 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 13:05 Проблема захисту і не тільки нашого-усі гравці дивляться на м'яч і гравця який з ним,але кидають того хто відкривається,2-3 кидаються у підкати-відбір одним словом паніка.От і виходить 2-3 забивають 6+нічого не бачущий воротар.Я розумію-збоку видніше,але це всім видно!Зі шведами-два супер гола Шеви,чудовий пас+стандарт,чому так і не грати.По фолам і жовтим нас обходять.Холодна голова у захисті і високо стритбаюча і розумно розташована у нападі наш ключ.шведи це вчора показали ,і їм респект грали достойно просто аплодував,і згадайте останні 5 хв.гри з нашими-тупо повезо нашим Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pavking Опубліковано 17 Червня, 2012 в 10:44 Поділитися #615 Опубліковано 17 Червня, 2012 в 10:44 Польський тренер Смуда після провалу у групі у відставку подав - бо патріот Польщі і розуміє, що він не тренер для такої команди. У цьому аспекті цікаво: а як поступить українофоб Блохін у випадку невиходу із групи, адже у нього довгостроковий контракт? Ставлю 99 проти 1, що навіть і оком не моргне, не те, щоб свою провину визнати, а тим паче піти. Бо він "фартовий". Я поважаю талант Блохіна як гравця, однак як людина і тренер він ніякий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 17 Червня, 2012 в 17:57 Поділитися #616 Опубліковано 17 Червня, 2012 в 17:57 Отакої:Шевченко може не зіграти з АнглієюФорвард збірної України Андрій Шевченко травмував коліно і пропустив в неділю відкрите тренування.Про причини невиходу Андрія повідомив прес-аташе збірної Олександр Гливинський."У матчі зі Швецією Андрій отримав сильний удар по лівому коліну. А в грі з французами - ще один, що погіршило ситуацію," - сказав він."Коліно опухло. У ньому стала збиратися рідина. Зараз ним займаються медики. Вчора і сьогодні в Андрія не було ніяких навантажень", - продовжив він."Сказати, чи зможе він тренуватися завтра і вийти на гру з Англією у вівторок, складно. Усі сподіваються, включаючи самого Андрія, що зможе", - цитує Гливинського segodnya.ua.Нагадаємо, що в першому матчі на Євро-2012 зі Швецією (2:1) Андрій Шевченко забив два голи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kozakOleg Опубліковано 17 Червня, 2012 в 18:37 Поділитися #617 Опубліковано 17 Червня, 2012 в 18:37 Польський тренер Смуда після провалу у групі у відставку подав - бо патріот Польщі і розуміє, що він не тренер для такої команди. У цьому аспекті цікаво: а як поступить українофоб Блохін у випадку невиходу із групи, адже у нього довгостроковий контракт? Ставлю 99 проти 1, що навіть і оком не моргне, не те, щоб свою провину визнати, а тим паче піти. Бо він "фартовий". Я поважаю талант Блохіна як гравця, однак як людина і тренер він ніякий.Нехай даже Україна і не вийде із групи, всеодно я підтримував, підтримую і буду підтримувати його кандидатуру, адже поки в нас такі проблеми із вибором гравців в нац. збірну які сильно пов'язані із лімітом на легіонерів який потрібно робити жорстокішим на мою думку сильного покращення не варто чекати, із гідних кандидатур бачу поки тільки Маркевича і Блохіна.Але попри все я всеодно пишаюсь нашою збірною, так нехай вони програли французам, але наші гравці дійсно гідно грали, так були оменти повністю домінування французів, но все ж свої зуби ми показали і показали, що і проти французів грати можемо, так 0:2 - і що, ви не забувайте якого рівня гравці нац. збіної Франції і нац. збірної України і в яких клубах ці гравці грають і чи постійну практику мають...Але я всеодно вірю в Україну в матчі з Англією і нехай даже і ми програєм ми всеодно переможці, головне щоб гра була достойна і випустили тих гравців які дійсно будуть битися до останього за нашу державу...P.S. Хтось згідний з моєю думкою буде, хтось ні, але вже набридло те, що як тільки збірна виграє всі її так обожнюють, всі хвалять, як тільки програли так зразу - гів**и,... і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pavking Опубліковано 18 Червня, 2012 в 06:16 Поділитися #618 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 06:16 Давайте не будемо грати у фа-фа - це стиль штампів якраз Блохіна і Суркіса. Ніякої команди у нас немає, це збірна закормлених "зірочок" місцевого рівня. Я ніколи не обожнюю і не хаю збірну, а констатую факти. На рахунок Маркевича я абсолютно погоджуюся - суперфахівець, однак має один суттєвий недолік - він пропагував у збірній українську національну ідею і самосвідомість, за що й був благополучно звільнений за "незрозумілих" причин. Запитайте, скільки гравців у збірній розмовляють українською - впевнений не більше 5, а для інших гра у клубах це гроші, а гра у збірній - гроші, слава і можливість продати себе подорожче. А де ж гордість за державу, честь якої вони захищають? Подивіться на греків - команда за підбором виконавців мабуть нижче рівня України, а яка самовіддача, яка згуртованість - у них в країні глибока криза і вони своєю грою намагаються хоча б якимось чином підтримати свій народ. А про французів - що Ви говорите? Команда на голову вища як за персоналіями, так і командно, тому весь матч і домінувала, тому і чесно перемогла. А що наші - після другого голу опустили голови і повзали по полю як приречені. Давайте говорити і писати правду. Шанси у матчі з Англією у наших є - треба розумно їх використати. З надією на перемогу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 07:11 Поділитися #619 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 07:11 Больше всего в командах ... ... ТТД (удачных): Рибери - 126 (96), Свенссон - 112 (93), Джонсон - 93 (76), Гусев - 92 (71) ... ударов (в створ): Ибрахимович - 5 (4), Менез - 4 (3), Джеррард - 3 (1), Коноплянка - 3 (0) ... передач (точных): Свенссон - 74 (66), Рибери - 69 (62), Джонсон - 66 (60), Селин - 58 (46) ... удачных обводок: Рибери - 7, Ибрахимович - 5, Девич - 4, Янг - 4 ... удачных отборов: Тимощук - 8, Рибери - 7, Свенссон - 3, Терри - 3 ... удачных единоборств: Кэрролл - 20, Рибери - 17, Мельберг - 17, Тимощук - 14 ... фолов: Менез - 4, Свенссон - 4, Кэрролл - 4, Тимощук - 2 ... фолов на нем: Кэрролл - 4, Ярмоленко, Коноплянка - 3, Рибери - 3, Шельстрем - 2 ... перехватов: Клиши - 11, Селин, Гусев - 6, Коул, Терри, Янг - 6, Й. Ольссон, Свенссон - 4 ... подборов: Харт - 14, Тимощук - 9, Мексес - 9, Свенссон - 9 ... потерь: Ярмоленко - 20, Рибери - 20, Кэрролл - 19, Ибрахимович - 16 http://football.ua/4...les/167263.html Загальні висновки по матчу: 1. Ярмоленко втомився. На матч з Англією його ставити не можна. 2. Гусєва треба в півзахист, але хто закриє захист - це питання. Бутко не потягне. 3. Девіч після того як вийшов на заміну здійснив більше вдалих обводок, ніж всі інші наші гравці за цілий матч. Тому на Англію - варто випускати його зі старту. 4. Тимощук пожалів Рібері. Коли забивався перший гол - треба було його валити в центрі поля. А так - пройшов - віддав - гол. 5. Видно, що Блохін хотів виграти. Підвела індивідуальна майстерність наших гравців. 6. Донецьк співав Гімн. Лише для цього варто було програти Франції. (Але з Англією така відмазка вже не пройде - граємо Тільки на перемогу). Висновок: "Допоки сонце сяє, доки вода тече - Надія Є!" Слава Україні! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ChB Опубліковано 18 Червня, 2012 в 07:50 Поділитися #620 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 07:50 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 11:18 Поділитися #621 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 11:18 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
frv Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:28 Поділитися #622 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 12:28 Дивились Україна-Франція в дартс-кафе "Таксі" на б-рі Дружби Народів. Програли наші,всяке буває, але обурив один чоловяга, який зробив ставку на Францію і весь час за них вболівав (чистий українець, що розмовляє на російській мові). Обурює відсутність патріотизму, за якихось 100 чи 200 грн готовий вболівати за чужих, готовий, як то кажуть "Родину продать". Як на мене, то вболівай за Україну, а як ставка зіграє, то отримаєш матеріальну компенсацію. Цікаво, хтось іще робить ставки на футбол? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 13:06 Поділитися #623 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 13:06 Дивились Україна-Англія в дартс-кафе "Таксі" Ви з майбутнього? І як зіграли? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
frv Опубліковано 18 Червня, 2012 в 13:11 Поділитися #624 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 13:11 Дивились Україна-Англія в дартс-кафе "Таксі" Ви з майбутнього? І як зіграли? В думках вже завтрашній поєдинок. Виправив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pavking Опубліковано 18 Червня, 2012 в 17:32 Поділитися #625 Опубліковано 18 Червня, 2012 в 17:32 Прошу прочитати дві цитати з від Блохіна ( зі sport.ua);Сборная Англии - один из фаворитов Евро и на них оказывается большое давление. Мы подходим к игре в более расслабленном состоянии, потому что нам нечего терять. Не думаю, что мы должны закапывать голову в песок. Мы строим новую команду, которая еще себя проявит, а от Англии много ожидают на родине.Кореспондент: - Вы расстроились, что Россия не прошла дальше?- Я сказал до турнира, что в этой легкой группе можно потерять голову. Но это проблема сборной России. Мне жалко, что вылетела команда, за которую можно поболеть. Там (читай мне) действительно трагедия, потому что все надеялись, что там минимум будет полуфинал.Скажіть після цього розумні добрі українці, невже це не білий прапорець викинутий таким "професійним" і "мудрим" тренером далеко завчасно перед матчем з Англією. А після другої репліки Блохіна, скажіть за яку збірну він уболівав і уболіває? Зрозуміло за Росію. Ой. мабуть, він уже програв, хоча, без надії сподіваюсь, що команда України не розділяє його думки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.