Перейти до змісту

ТРИЦЕПСираптори!

solnishko

Ваша думка (опитування жартівливе,для особливо "обідчівих")  

105 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Деякі жінки просто шаленіють від такого роду чоловіків, деякі відносяться не дуже добре. Чоловіки або з заздрістю, або з презирством (тю, купа м"язів без мозку), але вони не залишають байдужими..Вони є у кіно і політиці( вони це я закруто, я про Шварцика))), вони на пляжах і у залах. Як ви дивитеся на них? Подобається? Чи не дуже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

м так почала б.

як сама ставися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

починаю, сама ставлюся не дуже))) що занадто. то не здраво

не надихає....це

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм..кхм...

post-8063-1280864003,93_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є різні "купи м'язів". Ти про бодибілдерів, пауерліфтерів чи просто людей без пуза? smile.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про тих, представник яких світить вєнами на фото))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти щось надто жорстока! По-перше ці люди заслуговують поваги лише по тій простий причині, що таке тіло вимагає дуже дуже багато зусиль, часу і невідь-якої сили волі! В здоровом теле - здоровый дух! Хтось присвячуээ себе футболу, хтось настільному тенісу, хтось марафону, а хтось бодібілдігу! І люди з таким тілом не те, що не розумні - все як раз навпаки, щоб досягти такого результату вони прочитали не одну книжку і склали для себе не одну програму!

Коректніше було б запитати якої величини мязи ви ще вважаєть допустимими! Чи які мязи ви б хотіли, щоб були в вашого/ї половинки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ладно з чоловіками

Отакого "спорту" я не розумію і не вітаю, де ж грація, жіночність, етц....

a97013_g009_10-yolanda-hughes.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще хотів би зазначити таку річ! Свого часу ще Шварц писав, що під час тренування мязів виникає відчутття схоже на оргазм - так що люди просто отримують задоволення! Захопились так би мовити! :rolleyes:

та ладно з чоловіками

Отакого "спорту" я не розумію і не вітаю, де ж грація, жіночність, етц....

a97013_g009_10-yolanda-hughes.jpg

та прелість - за такою жінкою як за камяною стіною і вислів "мій дім - моя фортеці" набуває "реального" значення!

Не комплексуєм шановні чоловіки - просто в неї від природи чудова структура мязів і гарненькі гени, тому вона "росте" майже не докладаючи зусиль!

А ще це висушені мязи перед виступом - в житті все набагато менше і чарівніше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В здоровом теле - здоровый дух

:blink: ти про того, що вище. він точно не здоровий причому в першу чергу на голову, а потім фізично.

особисто я не те, що негативно ставлюсь до бодібілдерів, просто не розумію їх і все.

мати струнке сильне тіло, бути здоровим завжди так, але коли вже починаєш жерти білки і різні добавки, банками, днями сидіти в тренажерці, це не для мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

! В здоровом теле - здоровый дух

Так хто сперечається. Якщо вже говорити не лише про естетичність (якої нема, як на мене), а й про здоров"я, то давно відомо, що такого розміру м"язи не виростають природнім способом, а за рахунок додаткового прийому анаболічних стероїдів та надлишкового споживання білків та протеїнів. А це

- проблеми з нирками

- судинами (Шварцу свого часу робили шунтування серця)

- потенцією

і т.д

Отакого "спорту" я не розумію і не вітаю, де ж грація, жіночність, етц

згідна на всі 100%, це взагалі потворно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В здоровом теле - здоровый дух

:blink: ти про того, що вище. він точно не здоровий причому в першу чергу на голову, а потім фізично.

особисто я не те, що негативно ставлюсь до бодібілдерів, просто не розумію їх і все.

мати струнке сильне тіло, бути здоровим завжди так, але коли вже починаєш жерти білки і різні добавки, банками, днями сидіти в тренажерці, це не для мене.

Добре, а таке твердження! Ці люди тренуються за просто так????

Звичайно ні! Я ж казав - що дехто просто отримує від цього задоволення (він займається улюбленою справою) і отримує ще й за це величезні гроші! Чому б і ні в такому випадку???

ой ви так швидко друкуєте, що я не встигає "відбиватись", але поки ще не здаюсь :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

! В здоровом теле - здоровый дух

Так хто сперечається. Якщо вже говорити не лише про естетичність (якої нема, як на мене), а й про здоров"я, то давно відомо, що такого розміру м"язи не виростають природнім способом, а за рахунок додаткового прийому анаболічних стероїдів та надлишкового споживання білків та протеїнів. А це

- проблеми з нирками

- судинами (Шварцу свого часу робили шунтування серця)

- потенцією

і т.д

Отакого "спорту" я не розумію і не вітаю, де ж грація, жіночність, етц

згідна на всі 100%, це взагалі потворно

раз постало питання хімії, то зі 100% впевненістю можу сказати, що набагато краще їсти ту хімію, ніж нашу їжу чи пити нашу воду з крану!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу ще Шварц писав

оце посміхнуло smile.gif

spanasyuk, "вона" росте не тільки тому, що має гарні гени, а тому, що має гарних спонсорів, які дають їй бабло на всяку хімію і мегожратву. Ця жінка - бека. Я її не хочу!!! biggrin.gif В жінок допускаю накачаним тільки попу і стегна (можливо ще трохи литки), а руки, плечі, спина... blink.gif нє-нє-нє - господи помилуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spanasyuk, і на дачу добре їздити: машина "сіла" в болоті - і не треба задумуватись, хто штовхатиме....

І город скопає - це ж тренування плюс "заоргазмує" разів 20-30 на 10 сотках.

Пересунути шафу? Знести піаніно з 6-го поверху? Авжеж!

Два мінуси - треба спати при світлі і написами обвішати хату: "Не шугайся пришельців, це - твоя жінка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всьому потрібно мати міру. Візуально "качки" , я маю на увазі тих, у кого м'язи аж випирають, мені не подобаються. Десь чула фразу, що вони схожі на презерватив напханий лісовими горіхами. :0002: Та й зацикленість на власному тілі не викликає симпатії: це ж ростити м'язи лише для того, щоб потім їх демонструвати. Але з іншого боку, це краще ніж коли в чоловіка "дзеркальна" хвороба. :D А загалом, чоловікам, як і жінкам, порібно дбати про своє фізичне здоров'я, займатись спортом, але з розумом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявити б таку панянку років через 10-15....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу ще Шварц писав

оце посміхнуло smile.gif

spanasyuk, "вона" росте не тільки тому, що має гарні гени, а тому, що має гарних спонсорів, які дають їй бабло на всяку хімію і мегожратву. Ця жінка - бека. Я її не хочу!!! biggrin.gif В жінок допускаю накачаним тільки попу і стегна (можливо ще трохи литки), а руки, плечі, спина... blink.gif нє-нє-нє - господи помилуй

Ну ось - а як же груди??? Груди від тренувань також ростуть - на розмір точно :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну почнем з того що вони не весь час так виглядають, лише коли напружують м"язи, розслаблені вони не такі "кучеряві", але в об"ємі м"язи більші однозначно, дивитись на таке не приємно, жінка це чи чоловік, якось не природньо... тай не говорить це про наявність великої сили, чоловік з меншим об"ємом м"язів який більш жилистий може бути більш сильніший, все залежить від роду тренувань. для багатьох бодібілдінг це релігія, засуджувати таке не варто, вони ж не ходять так по вулицях, тому дивитись на них чи не дивитись залежить від вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись доводилось бачити старого чоловіка - ніби такий старий, дряхлий, а як напружив мязи - мені аж завідно стало!

запитання у відповідь - а уяви свою дівчину чи дружину через 15 років?

Щодо цієї панянки, то якщо вона не кине тренування, а триматиме себе в тонусі - то все буде супер - навіть більше як супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну почнем з того що вони не весь час так виглядають, лише коли напружують м"язи, розслаблені вони не такі "кучеряві", але в об"ємі м"язи більші однозначно, дивитись на таке не приємно, жінка це чи чоловік, якось не природньо... тай не говорить це про наявність великої сили, чоловік з меншим об"ємом м"язів який більш жилистий може бути більш сильніший, все залежить від роду тренувань. для багатьох бодібілдінг це релігія, засуджувати таке не варто, вони ж не ходять так по вулицях, тому дивитись на них чи не дивитись залежить від вас.

цілком підтримую і доводжу людям, що це лише перед виступом вони себе морять безводневими всякими дієтами і так долі, а так не таке вже все й велике! Інколи ви навіть і не уявляєте, наскільки накачаний чоловік під одягом - особливо це стосується важкоатлетів, у яких опушені плечі в звязку з особливостями спорту!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тримай

вразливим не дивитися.

board.lutsk.ua-1280867572-U9010.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то все буде супер - навіть більше як супер

канєха супер, з такою жінкою бульбу мішками носити, вона ще й чоловіка зверху посадить)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось - а як же груди??? Груди від тренувань також ростуть - на розмір точно :rolleyes:

маячня повна, :blink:

spanasyuk чувак не в обіду, але шо ти несеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це не означає що вона забуває що вона жінка, не думаю що в неї чоловік який цього не розуміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...