Перейти до змісту

Лишити все і поїхати десь в інше місто, почати все по-новому...

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Каждую жизнь так делаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом буває таке нестерпне бажання. От і зараз теж...

і що ж заважає? ))

Мабуть, що не так ще сильно за***ли. Та й чим далі, тим менше ми належим самим собі.

Плюс, є й інша думка, що проблеми потрібно перш за все вирішувати, а не тікати від них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, +100500!

По темі, повторю дописувача вище: від себе не втечеш, і ще: "Все радости и несчастья людей созданы их собственными мыслями."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть, що не так ще сильно за***ли. Та й чим далі, тим менше ми належим самим собі.

ага, це то точно..

Плюс, є й інша думка, що проблеми потрібно перш за все вирішувати, а не тікати від них.

я втікала не від проблем, а від людей... вище про це писала...

а щодо проблем - то зараз напевно їх більше ніж до того як втікла ))) але почуваюсь вільною і щасливою )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, справа навіть не в проблемах. Вони вирішуються, з являються нові, нові вирішуються...  

Просто якось поступово ти починаєш усвідомлювати, що тобі все складніше мотивувати себе в такій дійсності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, справа навіть не в проблемах. Вони вирішуються, з являються нові, нові вирішуються...

Справа таки не в проблемах. Вони були і будуть завжди, але втікати не хотілось ніколи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить часто виникало подібне бажання.... і навіть намагалася неодноразово його реалізовувати..... але не назавжди... знаю, що не змогла б так.... але вистачає мене ненадовго... тиждень, місяць....і вже щемить назад.... але повертаєшся у рідний двір.... і так.... ех.... по-іншому сприймаєш все це...

а почати все по-новому можна будь де... не обов"язково кудись їхати.... там, де тебе ніхто не знає - звісно простіше - ти сам малюєш картинку, свій образ, тебе сприймають так, як цього хочеш ти.... на першій порі.... але ж і ншого боку ці люди не знають який ти був у школі, який ти дотепний у компанії, який ти друг.... ти новенький... а нове - не значить краще.... от і варто задуматися....

вдома і стіни допомагають.... головне Ж-И-Л-А-Н-І-Є...)))

добре там, де нас нема - ось що першочергово треба пам"ятати....

escape-key.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить часто виникало подібне бажання.... і навіть намагалася неодноразово його реалізовувати..... але не назавжди... знаю, що не змогла б так.... але вистачає мене ненадовго... тиждень, місяць....і вже щемить назад.... але повертаєшся у рідний двір.... і так.... ех.... по-іншому сприймаєш все це...

а почати все по-новому можна будь де... не обов"язково кудись їхати.... там, де тебе ніхто не знає - звісно простіше - ти сам малюєш картинку, свій образ, тебе сприймають так, як цього хочеш ти.... на першій порі.... але ж і ншого боку ці люди не знають який ти був у школі, який ти дотепний у компанії, який ти друг.... ти новенький... а нове - не значить краще.... от і варто задуматися....

вдома і стіни допомагають.... головне Ж-И-Л-А-Н-І-Є...)))

escape-key.jpg

...не варто їхати лиш для того, щоб відчути радість повернення...

нове не обовязково має бути кращим.просто інколи хочеться...просто чогось нового. а щодо стін,які допомагають... інколи вони давлять.навіть дома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давно думаю щоб поїхати але нема на то гроше ..... напевно єдина перепона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке бажання - це наслідок певної події або ситуації. Тому не варто плутати з простим зай"*нням. Останнє проходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в подібній ситуації. "Втік". В межах міста. Успішно. Радий. Повторити бажання не маю. Уточню лиш, що втікав не від рідні, а від всього іншого, що не є "рідня", але оточує кожного здорового працездатного чоловіка. З досвіду. Якщо таке бажання Вас постійно турбує, значить, пора його хоча б частково втілити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій дауншифт відбувається регулярно, раз в 2-3 тижні. Я беру з собою фотоапарат і їду в село, шкода, що не можу залишитись там більше ніж на 2 дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже - як тільки ми кудись приїзжаємо - там стає погано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...