Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена)))

Опубліковано

Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена)))

ой як пармезанчика бракує! Отже можна будь-яким сиром притрусити, і вуаля! ;)

Опубліковано

задовбали уже ті салатики

Бутерброди, салати, доїдання вчорашнього...- все задовбало.

Сьогодні - розвантажувальний день, приєднуйтесь.

Опубліковано

Фасолевий суп.

Макарони і куряча підливка з овочами.

А на десерт пивасік із копченими свинячими вушками :)

Опубліковано

сьогодні все просто ... варена картопля з маслом та зеленню, смажена свинина з цибулею та кров руськоговорящого младєнца

3257afa842ffaf7364825ecdc00e614f050106203055447.jpg

d5953e4675732b2aa5dc4e1fd4967328050106203055528.jpg

Опубліковано

Вчора готував кутю! Рецепт простий, але процес поцікавіше буде, ніж суші крутити, - все таки наша кулінарна традиція ))

2 склянки пшеничної крупи промити 3 рази, залити 5 склянками гарячої води, посолити і варити на маленькому вогні, час від часу помішуючи. Я варив більше години, доки каша не розбухне і не перестане бути твердою на прикус. Макову масу брав вже готову (минулого року добряче намахався з мясорубкою ))). Кашу промити після варки в холодній кипяченій воді, процідити, додати 1-1,5 склянки маку. За смаком додати родзинки, шматочки кураги (попередньо потримавши в кипятку 10 хв. і просушивши), вишні, цукор, мед (бажано додавати перед подачею, щоб не заграв), горіхи (можна різні, в мене були тільки грецькі, попередньо обжарити і почистити від лушпиння). Зі спецій можна мускатний горіх, ванілін. Для того, щоб кутя була не суха - додати півсклянки компоту з сухофруктів. Все перемішати і тримати в холодильнику. Вихід - 2 літрові банки.

П.С. Ще похвалюся тортом, який мама зробила на Новий рік, назву не знаю (мурашник чи теремок?), з вишнями та йоштою, ням! Всім гурманам і кулінарам солодкого Нового року та Різдва!

post-5279-0-74587600-1420537307_thumb.jp

post-5279-0-37601200-1420537372_thumb.jp

post-5279-0-33091300-1420537566_thumb.jp

post-5279-0-17728800-1420537579_thumb.jp

Опубліковано

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

Опубліковано

а я хочу на сьогоднішню вечерю робити вареники з маком. мак вже підготувала,заправила вишнями і мигдальною олійкою. питання про тісто - як зробити щоб не потекли? звичайне тісто? чи заварне?

Думаю буде краще заварне!

Опубліковано

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

ти її будував ?

Опубліковано

сьогодні ж пісна вечеря...

ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.

просто ламаю систему

ти її будував ?

Ні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...