Garfild Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 21:53 Поділитися #1601 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 21:53 a y nas sjogodni Rizdwo i osj nash obid ... witajy ysih z nastypajychumu swjatamu ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 23:36 Поділитися #1602 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 23:36 А що це за колобки на першому фото ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 10:01 Поділитися #1603 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 10:01 А що це за колобки на першому фото ? ce kartopljani knydeli. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 10:10 Поділитися #1604 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 10:10 Не думав , що їх такі великі роблять =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 27 Грудня, 2014 в 19:19 Поділитися #1605 Опубліковано 27 Грудня, 2014 в 19:19 Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sveta.anna3710 Опубліковано 28 Грудня, 2014 в 00:34 Поділитися #1606 Опубліковано 28 Грудня, 2014 в 00:34 Не можу не поділитсь. Ненароком сьогодні вийшла дуже смачна і нова страва. До макаронів піджарила цибульку з цвітною капустою, перемішала з макаронами, а потім зверху експромтом вирішила посипати домашнім творогом. Вийшла така собі паста з цвітною капустою і творогом. Дуже смачно!! Враховуючи те, що цвітну капусту в мене ніхто не любить, така інтерпретація прийшлась всім до смаку. Я задоволена))) ой як пармезанчика бракує! Отже можна будь-яким сиром притрусити, і вуаля! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 31 Грудня, 2014 в 06:43 Поділитися #1607 Опубліковано 31 Грудня, 2014 в 06:43 дел. не туди написав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Січня, 2015 в 22:52 Поділитися #1608 Опубліковано 1 Січня, 2015 в 22:52 Просто, аж за надто, сьома з картошкою(залишки нр),але атмосфера нового року, думаю передається))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 2 Січня, 2015 в 22:20 Поділитися #1609 Опубліковано 2 Січня, 2015 в 22:20 задовбали уже ті салатики Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 07:43 Поділитися #1610 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 07:43 задовбали уже ті салатикиБутерброди, салати, доїдання вчорашнього...- все задовбало.Сьогодні - розвантажувальний день, приєднуйтесь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 3 Січня, 2015 в 15:39 Поділитися #1611 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 15:39 А в нас сьогодні мясо, тушене з овочами..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 3 Січня, 2015 в 18:38 Поділитися #1612 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 18:38 Фасолевий суп. Макарони і куряча підливка з овочами. А на десерт пивасік із копченими свинячими вушками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sveta.anna3710 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 22:51 Поділитися #1613 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 22:51 новогоднее меню, скромно, но со вкусом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:18 Поділитися #1614 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:18 сьогодні все просто ... варена картопля з маслом та зеленню, смажена свинина з цибулею та кров руськоговорящого младєнца Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:41 Поділитися #1615 Опубліковано 4 Січня, 2015 в 18:41 знов ти перед компом вечеряєш? я завжди за компом вечеряю коли сам вечеряю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 6 Січня, 2015 в 09:46 Поділитися #1616 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 09:46 Вчора готував кутю! Рецепт простий, але процес поцікавіше буде, ніж суші крутити, - все таки наша кулінарна традиція )) 2 склянки пшеничної крупи промити 3 рази, залити 5 склянками гарячої води, посолити і варити на маленькому вогні, час від часу помішуючи. Я варив більше години, доки каша не розбухне і не перестане бути твердою на прикус. Макову масу брав вже готову (минулого року добряче намахався з мясорубкою ))). Кашу промити після варки в холодній кипяченій воді, процідити, додати 1-1,5 склянки маку. За смаком додати родзинки, шматочки кураги (попередньо потримавши в кипятку 10 хв. і просушивши), вишні, цукор, мед (бажано додавати перед подачею, щоб не заграв), горіхи (можна різні, в мене були тільки грецькі, попередньо обжарити і почистити від лушпиння). Зі спецій можна мускатний горіх, ванілін. Для того, щоб кутя була не суха - додати півсклянки компоту з сухофруктів. Все перемішати і тримати в холодильнику. Вихід - 2 літрові банки. П.С. Ще похвалюся тортом, який мама зробила на Новий рік, назву не знаю (мурашник чи теремок?), з вишнями та йоштою, ням! Всім гурманам і кулінарам солодкого Нового року та Різдва! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:06 Поділитися #1617 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:06 Сьогодні буду їсти м'ясо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:08 Поділитися #1618 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:08 сьогодні ж пісна вечеря... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:19 Поділитися #1619 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:19 сьогодні ж пісна вечеря...ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.просто ламаю систему Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:27 Поділитися #1620 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 10:27 Я також люблю мясо... Але залишу його на завтра.............. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня94 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 11:34 Поділитися #1621 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 11:34 а я хочу на сьогоднішню вечерю робити вареники з маком. мак вже підготувала,заправила вишнями і мигдальною олійкою. питання про тісто - як зробити щоб не потекли? звичайне тісто? чи заварне?Думаю буде краще заварне! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sneki Опубліковано 6 Січня, 2015 в 13:27 Поділитися #1622 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 13:27 сьогодні ж пісна вечеря...ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.просто ламаю системути її будував ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:09 Поділитися #1623 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 15:09 сьогодні ж пісна вечеря...ніхто не заважає спробувати ложку куті і потім заїсти куском сала або м'яса.просто ламаю системути її будував ?Ні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:22 Поділитися #1624 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:22 Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:41 Поділитися #1625 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 16:41 katjka_9, дуже гарне печиво Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.