OlgaAlterEgo Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:36 #1251 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:36 Прошу рецепт (у тих хто сам готував) справжніх, польских фляків (у нас кажуть- рубець). Складники і приготування в принципі мені відомі, та всеодно не виходить так, як готують його у польских ресторанчиках. Може там є якийсь секрет?
I-Com Опубліковано 25 Березня, 2014 в 17:19 #1252 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 17:19 секрет простий як дверідовести до кипіння і кипятити раз 5-7 по 10-15 хвилин - після чого зливати водупотім після цієї процедури - кипятити годин 5потім порізати і ще раз кипятити годин 2ну а далі обжарка тушка сметанка цибулька і буде БОМБА - що ваші польскі ресторанчики ще позаздрять )
searcher Опубліковано 26 Березня, 2014 в 08:49 #1253 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 08:49 Цитата Прошу рецепт (у тих хто сам готував) справжніх, польских фляків (у нас кажуть- рубець). Складники і приготування в принципі мені відомі, та всеодно не виходить так, як готують його у польских ресторанчиках. Може там є якийсь секрет?Найпростіший спосіб купити в Польщі готові, продаються в поліетиленовій упаковці по 900 гр і виглядають як ковбаса. Вміст упаковки довести до кипіння, додати приправ за смаком (майоран, перець, сіль), хоча можна вживати і без приправ, бо вони там вже є. З варінням і зливанням води в Польщі вже ніхто не заморочується і в барах-ресторанах використовують саме такі, або є ще просто відварені і готові до подальших кулінарних фантазій.Інший спосіб описав I-Com, але він трохи не точний.Рубці (яловичий шлунок) варять кілька разів, кожен раз доводячи до кипіння і зливаючи воду, доти, поки рубці не втратять неприємний запах, останній раз коли вони вже будуть без специфічного запаху їх варять доти поки не стануть м'якими (2-3 год). Потім їх ріжуть соломкою і зажарюють з мукою на вершковому маслі, тут треба слідкувати, щоб масло не підгоріло. Потім все це додають до попередньо звареного на яловичині бульйону і додавши приправи (лавровий листок, майоран, мускатний горіх, духм'яний горошок, чорний перець) варять ще 30 хвилин.
sweetlena Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:04 #1254 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:04 Вибачаюсь, але ці "рубці" в поліетилені можна назвати усім, чим хочете, але не фляками. Це як домашній бульйон порівнювати з мівіною. Якщо вже купувати готові, то шукати в польських маркетах просто заморожені і вже відварені-нарізані рубці, їх не потрібно потім виварювати, тільки дотушкувати і довести до смаку.Рубці (яловичий шлунок) варять кілька разів, кожен раз доводячи до кипіння і зливаючи воду, доти, поки рубці не втратять неприємний запах, останній раз коли вони вже будуть без специфічного запаху їх варять доти поки не стануть м'якими (2-3 год). Потім їх ріжуть соломкою і зажарюють з мукою на вершковому маслі, тут треба слідкувати, щоб масло не підгоріло. Потім все це додають до попередньо звареного на яловичині бульйону і додавши приправи (лавровий листок, майоран, мускатний горіх, духм'яний горошок, чорний перець) варять ще 30 хвилин.А от це-смакота. Я ще додаю моркву і цибульку, іноді тушкую з сметаною, не зажарюючи мукою.
bodia88888 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:19 #1255 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:19 Цитата Ok! без ніякого лишнього.Кх..., а на задньому плані (3-тє, 4-те фото)?. Пан бойкот не підтримує?ПС. Кожен обирає те, що бажає... (сам придумав)І по темі. Ми ще добавляємо гриби.
vaz75 Опубліковано 27 Березня, 2014 в 19:13 #1256 Опубліковано 27 Березня, 2014 в 19:13 Сьогодні з дочкою (давно просить, хоче готувати) готували котлету по-київськи: Ось рецепт: http://smachno.stb.u...usk-11-chast-1/ http://smachno.stb.u...usk-11-chast-2/
yura-patriot Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 20:16 #1257 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 20:16 Стейк з гарніром.
yura-patriot Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 21:18 #1258 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 21:18 В 05.04.2014 в 20:16, yura-patriot сказав: Стейк з гарніром.Незнаю чому, але картошка (а також там я колись піцу показував) то якийсь колір зелений! повірте картофан золотистого кольору, чи фотік такий, чи що? не знаю, але напевно фотік так "іскажає"колір.((((((((((
vaz75 Опубліковано 6 Квітня, 2014 в 07:55 #1259 Опубліковано 6 Квітня, 2014 в 07:55 В 05.04.2014 в 21:18, yura-patriot сказав: В 05.04.2014 в 20:16, yura-patriot сказав: Стейк з гарніром.Незнаю чому, але картошка (а також там я колись піцу показував) то якийсь колір зелений! повірте картофан золотистого кольору, чи фотік такий, чи що? не знаю, але напевно фотік так "іскажає"колір.((((((((((Та нормальні фото, картошка як картошка.
Varvara Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 14:08 #1260 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 14:08 А у нас вчора була лазанья)) Дуже сподобалося))
fenmix Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:26 #1261 Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:26 гороховий суп з тушонкою)) http://www.gotovim.ru/recepts/soups/goroh/32200.shtml
Tarzanych Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:47 #1262 Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:47 Сабджі з замороженої суміші і чапаті (хліб за 20 хвилин) на сніданок і обід на роботу)
yura-patriot Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:37 #1264 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:37 Дуже гарно і апетитно виглядає(лаваш) яби даже сказав блюдо з лаваша, ану рецептік розкажи
Dima 07 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:44 #1265 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:44 Робив так як писало: Нам необходимо:лаваш армянский тонкий 1 шт.кефир 2 стаканаяйцо 1 шт.зеленьсыр твёрдый 500 гр.Приготовление:Лаваш разрезать на 8 равных частей. Взбить яйцо, добавить кефир,перемешать. Зелень мелко порубить. Сыр натереть на тёрке. Взять лист лаваша,смочить полностью в кефире,немного отжать и выложить в форму для запекания. Поверх тонким слоем равномерно распределить сыр, затем зелень. Далее повторяем процедуру пока не закончится лаваш. Последним слоем будет сыр и зелень. Ставим в духовку
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:50 #1267 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:50 Починаю готувати рибку в соєвому соусі з травами і салат з кальмара Фото згодом )
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:20 #1268 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:20 Фух, приготував Отже філе риби "талісман" замариноване в соєвому соусі з трав'яними приправами (1 годину), запечене в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів (35 хвилин + 10 хвилин на грилю в духовці). Ну і салат з обжарених кальмарових туб, салату, вареного яйця, і все це добро заправлене олією з кісточок винограду. Рис традиційно з соєвим соусом Було смачно, чесно! Фото усього процесу нижче Показати контент
Nesterukkk Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:30 #1269 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:30 а я поп"ю йогурт з булочкою я студент
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:39 #1270 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:39 В 16.04.2014 в 19:30, Nesterukkk сказав: а я поп"ю йогурт з булочкою я студент Я теж
Arven Rivendell Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:20 #1271 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:20 Праздничные куличи не пеку, потому решила сделать кексики для детей. На вечер еще запланировано фондю из фруктов и шоколада.Пока кексики))
lilechka Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:44 #1272 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:44 Arven Rivendell, які апетитні кексики!!! А рецептиком не поділишся?
Arven Rivendell Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:58 #1273 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:58 В 19.04.2014 в 11:44, lilechka сказав: Arven Rivendell, які апетитні кексики!!! А рецептиком не поділишся? Да конечно, рецепт очень простой. У меня 10 формочек для кесов, т.е. в 2 захода я пеку 20шт, для такого количества нужно 3 стакана муки, 5 яиц, чуть 300-400 г сметаны( я не выливаю всю пачку 400 гр, немного остается), 1 ч. л. соды гашенной усусом,пачка маргарина 250 г, стакан сахара, ванилин. Смешиваем сахар и яйца, добавляем сметану, гасим соду и быстренько перемешиваем, добавляем растопленный в микроволновке маргарин, затем муку. Я все взбиваю потихоньку блендером, насадкой венчиком, потому комочков нет, но думаю и вручную не будет.Выпекаются 30мин, где то при температуре 180-200, зависит от духовки. Силиконовые формы смазывать не нужно ничем. А украшение подсмотрела в утреннем шоу на Новом канале, растопила шоколадку, макала в нее кексик и сыпала посыпку.
yura-patriot Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:23 #1274 Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:23 Бубліки з фаршем, ми в сім"ї називаємо "бублєноси" )) або міні піца.
yura-patriot Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:52 #1275 Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:52 Дозвольте пані та панове написати рецепт(незнав реакцію, а то б раніше написав) змочуйте бубліки в молоці це обов"язково хвилин 15-25 при цьому перемішуйте постійно(кожних 5хв.бо зліпнуться) поки "конкретно" не розм"якнуть, а потім напихайте фаршем(заправленим, сіль+приправа+ну і ідеально терта цибуля) +майонез+сирр! ну і не довго в духовці 20-25хв. залежить від духовки.Смачного! забув,солодкий чай "ОБЯЗАТЯЛЬНО"!!!!!!!!!!!!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.