emelka Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 09:13 Поділитися #1126 Опубліковано 11 Листопада, 2013 в 09:13 замочила у молоці яловичу печінку...буду готувати печінковий салат Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 12:09 Поділитися #1127 Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 12:09 Буду готувати Журек по цьому рецепту - польський супчик, який має гарно смакувати на вечерю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 18:21 Поділитися #1128 Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 18:21 Вийшло не так апетитно, як на фото зверху, але хоч смачно! Рецепт дійсно хороший От і моя сьогоднішня вечеря: Журек і лазанья Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 18:34 Поділитися #1129 Опубліковано 12 Листопада, 2013 в 18:34 А я сьогодні запекла в рукаві картопельку з м"яском ...ням-ням (фото нема, бо ще не вечеряли - ждем татка) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 09:34 Поділитися #1130 Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 09:34 Вчора на вечерю був плов з машем. Рецептик підглянула тут Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 19:12 Поділитися #1131 Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 19:12 Спагетті із курятиною Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 20:45 Поділитися #1132 Опубліковано 14 Листопада, 2013 в 20:45 Ліниві вареничкі з сиру, оні же кльоцкі, оні же ньоккі, солодкі, з маслом і сметанкою М-м-м, смак дитинства. Ще робила сьогодні панна котту. Отакий молочний солодкий день сьогодні вийшов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 16 Листопада, 2013 в 11:01 Поділитися #1133 Опубліковано 16 Листопада, 2013 в 11:01 olun4ik, дякую шо нагадала! В мене сьогодні теж будуть \крім всього іншого\.Взагалі, помітила таку річ - чим холодніше, тим більше всього хочеться наготувати))) Ото змерзла зранку і відриваюсь на кухні))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 17:48 Поділитися #1134 Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 17:48 закінчила крутити голубці а в духовці допікаються еклери! буду начиняти сирним кремом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 19:26 Поділитися #1135 Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 19:26 З кухні доносяться такі аромати... ммм...готую сирний пиріг із лаваша Ингредиенты:- упаковка армянского лаваша- 1 яйцо- 70 мл молока- 500 г сыра, подойдет обычный российский сырСпособ приготовления:Натереть сыр на крупной терке.Яйцо с молоком взбить и добавить в сыр, перемешать.Противень смазать растительным маслом и разложить на нем 1 слой лаваша.Лаваш намазать сыром и положить следующий слой лаваша, получается примерно где-то 5 слоев.Последний слой должен заканчиваться лавашом, смазать верхний слой сливочным маслом.Поставить в духовку на 30 минут 180 градусов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 19:32 Поділитися #1136 Опубліковано 18 Листопада, 2013 в 19:32 Печёная дорадо в соляном панцире, жаренные овощи в бальзамическом уксусе с сахаром и печёные клёцки из печеной картошки фото съели вместе с ужином! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Katarinka Опубліковано 19 Листопада, 2013 в 13:15 Поділитися #1137 Опубліковано 19 Листопада, 2013 в 13:15 я сегодня буду готовить куриный бульон, пшенная каша с рыбой тушенной в овощах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 17:44 Поділитися #1138 Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 17:44 домашні пельмені!!! рецепт стандартний, але робила через штамповку смачно!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zverexe Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 18:38 Поділитися #1139 Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 18:38 люблю піццу не тільки їсти, але й готувати) до вечері можливо нічого не залишиться а можна рецепт тіста? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 19:45 Автор Поділитися #1140 Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 19:45 Німцю, почитай перший пост))))(от по ніку звернулась, а виглядає ніби образити хотіла))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 20:09 Поділитися #1141 Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 20:09 а можна рецепт тіста?будь ласка:на 1 порцію - - 0,5 л молока (розігріти)- 50 г дріжджів (розвети в молоці)- 4 ст. л. олії- 2 ст. л. цукру- 1 ч. л. солі- 3-4 стакани борошна (дивитися, щоб тісто вийшло не надто рідке, та не надто густе).Поставити в тепле місце, щоб зійшло, потім розкачувати, змастити соусом по смаку, додати начинку, потерти зверху сиром, запікати при 180о С до готовності. Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 20:43 Поділитися #1142 Опубліковано 20 Листопада, 2013 в 20:43 Десь приблизно рік назад купував тісто для піци у "там-тамі",виходить так, десь на один "протвєнь" 3-4грн." а по результату як що тонко розкачати виходить "Бомба" як в крутій піцерії (до речі це дрізджове тісто і воно росте!) розкачуйте чим тонше тим краще 1мм.2мм. при готуванні виросте трішки і буде "ІТАЛЯ" повірте! Ну і з начинкою не зловживайте на тонкому тісті(по УКРАЇНСЬКІ) воно буде не "В ТЄМУ" все по чу-чуть! томат,сир, основа(бочок, мисливські,яйця,гриби і.т.д. ну і сирррррррррр! конєшно))) Втримайте в собі ОБЖОРУ! повірте потрібно все в міру. "И будет вам счастье"! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 11:42 Поділитися #1143 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 11:42 Вчора готував супчик родом з Чехії. Називається Чесночка. Вийшло ніби смачно На жаль мого фото немає, але є як воно має виглядати І до супу яєшню з беконом і сиром в булці Отут вже фото є Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 13:04 Поділитися #1144 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 13:04 будь ласка: так це ж мій рецепт! Ще 2007-й рік!! Коли писав, олію ще не додавав. Зараз додаю, тільки менше. Ложку-дві. Та й рецепта трішки змінив. Начиняємо піцу- розмазане тісто змащуємо по всій площі томатним соусом (чи чим ви там придумали) тонким слоєм - ковбасу розкладаємо якомога рівномірніше по тісту. (власне як і усі компоненти) - печериці - далі цибуля перестав давати. Не всім подобається. - помідор - перець - заливаємо майонезом (не зовсім заливаємо - я малюю по ньому павутинку, пакет майонезу надрізаний у куточку) - майонез даю лише в олів'є, та ще 2-3 салати. - сиплемо приправу (її я купую на базарі, Варшавці, в критому ринку в такого якогось азіата - в нього є саме для піци) Прикро, але той мужчина помер кілька років тому. на його місці його дружина, або 2 його сина. - засипаємо тертим сиром Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Оленка Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 16:30 Поділитися #1145 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 16:30 умм,яка смакота :-) все біжу на кухню готувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 17:52 Поділитися #1146 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 17:52 Сьогодні пельмені Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 18:51 Поділитися #1147 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 18:51 Дуже часто готую кекси на десерт: просто, швидко, смачно. Перепробувала купу рецептів. Знайшла один незвичний, який до смаку усій моїй сім"ї та друзям. Поділюся з вами Олія - 50 г Цукор - 0,5 скл. Яйце куряче - 2 шт Стружка кокосова - 100 г Сметана (можна взяти кефір або густий йогурт) - 1 скл. Борошно - 1 скл. Розпушувач тіста - 1 ч. л. Ванілін (або кокосовий лікер - оптимально) Нагріти духовку до 200 С Змішати олію, цукор, яйця, кокосову стружку і сметану. Борошно змішати з розпушувачем і всипати туди ж. Додати ванілін або лікер. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Вилити у формочки для кексів.. Випікати до золотистого кольору. Структура - волога , "м'ясо " дуже біле за рахунок кокоса. Смачного! ПС: На фото ще шоколадні кекси. Але вони класичні - нічого особливого, тому рецептом ділитись не буду Напишіть, як називається помадка на кексах, щоб знати, що в Сільпо шукати. Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 19:29 Поділитися #1148 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 19:29 http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1086577-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82-%d0%b2-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%8c-15-%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b8-wargaming/page__st__80__pid__26615936#entry26615936 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 19:11 Поділитися #1149 Опубліковано 23 Листопада, 2013 в 19:11 Шашлики були Ням-ням-ням! До чаю спекла сметанник Ингредиенты: ●3 яйца ●1 ст. сметаны ●1 ст. сахара ●2 ст. муки ●1 ч.л. разрыхлителя Приготовление: 1. Взбить яйца с сахаром. Продолжая взбивать, добавить сметану. 2. Добавить муку, предварительно смешанную с разрыхлителем, и перемешать до однородного состояния. 3. Тесто перелить в форму, смазанную маслом, и выпекать при 180С около 50-60 минут (зависит от духовки). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 14:14 Поділитися #1150 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 14:14 спечу маковик на десерт:- Борошно пшеничне - 2 склянки- Мак - 200 г- Сметана - 375 г- Цукор - 345 г- Яйця - 3 шт.- Розпушувач для тіста - 1/2 чайн.ложкі.Час приготування: 1 година 10 хвилин.1. Яйця розтерти з цукром дочиста, додати сметану, всипати мак, дати суміші постояти 10 - 15 хв. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, швидко замісити тісто.2. Викласти тісто в змащену маслом форму і випікати 30 - 35 хв при 220 градусах.3. Готовність пирога перевірити за допомогою дерев'яної шпажки або сірники. Увіткнути шпажку або сірник в пиріг, потім відразу вийняти. Якщо пиріг готовий - шпажка залишиться сухою.4. Готовий пиріг викласти з форми на блюдо, охолодити і посипати цукровою пудрою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.