laska Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:21 Поділитися #1026 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:21 А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 19:51 Поділитися #1027 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 19:51 Вермишель із сардельками та салатиком із бурячків. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:17 Поділитися #1028 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:17 Спекла дуже доброго пляцочка за рецептом з книжки Дарії Цвєк "Солодке печиво" (маю нову й гарнюню ) Отже, пісочне тісто готуємо так: 200 г борошна, 1 столова ложка цукру, 100 г вершкового масла, 1 жовток, 3 столові ложки сметани, сіль на кінчику ножа. Вимішуємо, розкачуємо, викладаємо в формі дно і бортики. Начинка: 500 г мелених горіхів, 500 г цукру, 2 яйця, 2-3 ст. ложки сметани, сік і цедра з одного лимона. Викладаємо начинку на тісто, печемо в духовці 30 хвилин при температурі 210 - 240 градусів. Моє уточнення: я брала трохи менше горіхів (3 склянки почищених), і відповідно менше цукру (трохи більше, як півтори склянки). Мені все-одно вийшло засолодко, наступного разу ще цукор зменшу. Але все-одно смачно. Сьогодні брала на роботу, щоб вдома менше лишилось. Бо ж калорійно, а втриматись від ще шматочка важко Забула додати: зверху поливаємо шоколадною помадкою. Думаю, тут кожен має свій рецепт. А можна просто розтопити шоколадку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:23 Поділитися #1029 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:23 Щось зараз мені ну взагалі не йде випічка і смажені речі.Сиджу на зелених салатахСьогодні на вечерю: салат з помідорів, болгарського перцю, петрушки, базиліку, руколи, якогось салатного листя невідомого сорту, заправлений лимонним соком і олією.Взагалі лимонний сік в мене практично повністю витіснив оцет, навіть винний і яблучний, не знаю чому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:26 Поділитися #1030 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:26 Ох, я би хотіла, щоб у мене випічка не йшла. Але то вимагає нєчєловєчєскіх усілій волі Ну і сам процес дуже люблю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Aleska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 06:56 Поділитися #1031 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 06:56 А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала.Звичайно))600 гр сиру,2 яйця,1 пакетик розпушувача для тіста(10 гр-якщо сир кислий-можна більше,тільки не варто кидати соду-відчувається її присмак),сіль-все це ретельно перетерти,щоб не було грудок.Добавити муку-скільки вбере(тісто має бути,як на вареники,а взагалі-чим тугіше-тим тонше його можна(треба!) розкатати) і на годину покласти в холодильник.Начинка:500 гр фаршу,4-5 цибулин,2ст ложки сметани(обов"язково!)сіль, перець,кріп-за бажанням(чоловік сказав :без кропу-краще,то наступного разу добавляти не буду))),вода.Тісто ще раз гарно вимісити - і можна формувати чебуреки.З.І.На порцію виходить досить багато, то можна інгридієнти розділити на 2.Я осилила тільки половину пожарити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:08 Поділитися #1032 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:08 Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент. Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rude Boy Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:15 Поділитися #1033 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:15 Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент. Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато Сира забагато не буває !)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:20 Поділитися #1034 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:20 Пиво з чебуреками це класно.... + А рецептик супер... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:41 Поділитися #1035 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:41 І ващє, я сьогодні ґаздиня на любий смак: чебуреки, тушене м'яско з грибочками в сметані, червоний борщик на реберцях, сирники, манна каша і компот І хай хтось тільки піскне, що ще чогось хочеться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LaMeRiLKiN Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:55 Поділитися #1036 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:55 Згадавши Гайдаївську комедію, якшо був компот - тоді більше нема чого хотіти по темі: чогось так захотілось домашньої піцци, шо не зміг втриматись від її приготування. Добре, що є такі страви, де можна використати залишки купи продуктів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valery Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 21:07 Поділитися #1037 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 21:07 Пиво розігрів до кипятка, додав меду - зігріває і смакота))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 18:12 Поділитися #1038 Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 18:12 Дируни) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Aleska Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 16:56 Поділитися #1039 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 16:56 Ось мої горіхові котлетки)) 2,5 стакани горіхів ,четвертинка білого хліба(попередньо замоченого),2 цибулини,3 зубчика часнику-все це перемолоти.Додати 3 яйця,сіль,перець.Формувати котлети і обкачувати в паніровці(мука і сухарі 1:1) Дуже подібні за смаком до м"ясних))(горіхи відчуваються-але не сильно)Чоловікові сподобалося,буду робити ще,тільки наступного разу зроблю сметанний соус з шампіньйонами,заллю котлети і на 10 хв в духовку. Для вегетеріанців само то! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:04 Поділитися #1040 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:04 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! А користувач guest ковтає слинки читаючи це Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:12 Поділитися #1041 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:12 А мы запекли картошку в мундирах, с кусочками сала, завернутую в фольгу. Наминаємо домашню шаурму! Смакота! А користувач guest ковтає слинки читаючи це А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:31 Поділитися #1042 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:31 А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик?В ідеалі готується так:куряче філе ріжемо шматочками і тушкуємо з цибулькою. Потім беремо готовий лаваш, мастимо його майонезом з часничком, додаємо трішки аджики, тушковане філе, шматочки помідорів. Завертаємо і в духовку на декілька хвилинУ нас же сьогодні замість курки ковбаска, ще додали сиру (також порізаного кубиками) та болгарського перцю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 18:43 Поділитися #1043 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 18:43 Бісквітний торт) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Peter Weger Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 19:15 Поділитися #1044 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 19:15 А ми пельменів наварили... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valery Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:01 Поділитися #1045 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:01 Болить горло. Закипятив молока, додав масла і трошки розімяв банана - така смакота вийшла))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 05:47 Поділитися #1046 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 05:47 Плов з котлетами та грибним салатом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:24 Поділитися #1047 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:24 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:37 Поділитися #1048 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:37 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно.прям вчера лавашовый день какой-то получился у всех....скрутил "лавашину" трубочкой как налисник с начинкой слоями - гуакамоле + измельченные и поджаренные шампиньоны + майонез + кетчуп + зерна граната Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 07:02 Поділитися #1049 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 07:02 Zevs_Isver вчора теж був в гостях їв лаваш + шашлик з баранини та прикопчені реберця було смачно, правла шлунку вранці порібно було допомогти працювати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 19:58 Поділитися #1050 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 19:58 Сьогодні на вечерю паста з томатами за таким переписом:Ингредиенты:450 г помидоров-черри3 столовых ложки оливкового маслаполовина красной луковицы, мелко нарубить1 столовая ложка чеснока в масле1 столовая ложка нарезанного тимьяна1 столовая ложка нарезанного орегано1 чайная ложка хлопьев красного перца1 чайная ложка сахара450 г лапши или спагетти1/4 стакана тертого пармезанабазиликПриготовление:Нагрейте оливковое масло на сковороде на среднем огне. Обжарьте лук и чеснок в течение 2 минут. Выложите на сковороду все специи и зелень и обжаривайте пока чеснок не начнет становиться золотисто-коричневым, а затем уже добавьте помидоры и сахар. Хорошо перемешайте. Уменьшите огонь и продолжайте держать на огне. Отварите пасту в подсоленной воде до состояния аль денте. Слейте пасту и выложите ее к соусу. Добавьте к пасте сыр и нарезанный базилик. Хорошо перемешайте и подавайте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.